Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ρατσισμός της ηλικίας, τα μυστικά ραντεβού, ο νέος υποψήφιος της Γορτυνίας και οι … Shock παραφωνίες!

Ο ρατσισμός της ηλικίας, τα μυστικά ραντεβού, ο νέος υποψήφιος της Γορτυνίας και οι … Shock παραφωνίες!

Όταν αρχίζει το πολιτικό πανηγύρι (ξέρουμε στην Αρκαδία από πανηγύρια), θα μπορούσε να λείψει το «Καληνύχτα»;

Το επόμενο διάστημα έχουμε να δούμε πολλά που θα τρίβουμε τα μάτια μας. Αν και νομίζω ότι δεν θα … πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που θα γίνουν μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Κρατήστε το αυτό.

Ο … «εν τούτω Νίκας» είναι κοντά στη στήριξη της ΝΔ. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι εξαρχής τον ήθελαν όλοι. Έχει και άσπονδους φίλους. Μετά τα ραντεβού όμως με τον «Πυλάρχη», κάπως κάμφθηκαν οι αντιστάσεις.

Κάτι για ηλικίες άκουσα. Εκτός από ρατσιστικό επιχείρημα, θα πω ότι η διαφορά με τον Πετρόφ είναι … τρία ολόκληρα χρόνια. Άρα, ας βρουν άλλο επιχείρημα για χτυπήσουν τον «μεγάλο» Νίκα.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνεται … Τα ονόματα Χαρίτση και Δέδε, ακούγονται αλλά για να δούμε στο τέλος ποια θα είναι η επιλογή. Αν θυμηθούμε το 2014, τότε γιατί να μην περιμένουμε κάποια … έκπληξη;

Στο Κίνημα Αλλαγής θέλουν να βάλουν πρώην Υπουργό, αλλά κανείς δεν το δέχεται και όλοι θέλουν να μείνουν στη Βουλή. Λέτε να δικαιωθεί η Ντίνα που έλεγε ότι στο τέλος θα στηριχθεί ο Τατούλης;

Στη Γορτυνία μαθαίνω ότι κάτι «ψήνεται» για νέα υποψηφιότητα. Να κοιτάξω προς Ηραία, μου είπαν. Που; Στα Λουτρά;

Στη Νότια Κυνουρία θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στα δημοτικά; Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στην Τσακωνιά …

Να πάμε και σε κάτι άλλο επίκαιρο. Για τη Νύχτα Shock Price, υπάρχουν και καλά και κακά. Αρκετός κόσμος στην πόλη, αλλά δεν έμεινε πολύ έξω, όπως και την προηγούμενη φορά. Νομίζω ότι φέτος τα μαγαζιά δεν «βοήθησαν» με τις προσφορές τους, όπως πέρυσι. Όχι όλα. Κάποια.

Όσο για τον παρουσιαστή, ας αρκεστούμε στο ότι το χιούμορ δεν «κολλάει» για την Τρίπολη. Είναι για πιο μεγάλα … χωριά. Έτσι, Διονύση;

Για το live της Νύχτας Shock Price, καλύτερα να μην γράψουμε πολλά. Όσοι έβλεπαν, κατάλαβαν. Επιεικώς, προβληματική η κατάσταση … τεχνικά.

Πάντως, το μόνο βέβαιο είναι ότι σε μεγάλες διοργανώσεις, ισχύει αυτό που λέει ο λαός … «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει».

Υ.Γ. Για τα δημοτικά της Τρίπολης, στο αυριανό «Καληνύχτα»…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...