Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασφυκτικό «πρέσινγκ» στη Φώφη για την Περιφέρεια, αλλά … τζίφος. Το Κίνημα κατεβαίνει αυτόνομο!

Ασφυκτικό «πρέσινγκ» στη Φώφη για την Περιφέρεια, αλλά … τζίφος. Το Κίνημα κατεβαίνει αυτόνομο!

Σε … παραπολιτικό επίπεδο, η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά, έκρυβε τεράστιο ενδιαφέρον. Το «Καληνύχτα  Αρκαδία» είναι εδώ για να προβεί σε ... αποκαλύψεις!

Η Γεννηματά ήρθε το Σάββατο στην Τρίπολη. Εκείνο το απόγευμα έγινε μία μεγάλη συνάντηση περίπου 50 στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, σε ξενοδοχείο της πλατείας Άρεως. Ειπώθηκαν πολλά, αλλά η ουσία είναι ότι το Κίνημα θα κατέβει με δικό του υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές.

Επίσης, αποφασίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου να γίνει μία περιφερειακή συνάντηση των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη.

Πάμε τώρα στα πιο ενδιαφέροντα …

Όλο αυτό το διήμερο που ήταν στην Τρίπολη, η Φώφη δέχτηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από κάποιους συμβούλους που θέλουν το Κίνημα να στηρίξει τον Τατούλη στην Περιφέρεια. Βήμα δεν την άφησαν να κάνει μόνη της κάποιοι που φαίνεται πως έχουν μεγάλη αγωνία για τις εξελίξεις.

Πρέσινγκ υπήρξε και προς τον Μανιάτη της Αργολίδας ο οποίος κάποια στιγμή είπε σε δύο συμβούλους … «συγνώμη, παιδιά, πρέπει να φύγω». Προφανώς, τον είχαν … ζαλίσει με το θέμα αυτό και έψαχνε τρόπο ο άνθρωπος να «δραπετεύσει»!

Για τον Οδυσσέα δεν γράφω αν τον πίεσε κανείς. Δεν το επιχείρησε κάποιος διότι ξέρει ότι θα ήταν δώρον – άδωρον. Ο Κωνσταντινόπουλος είναι ο πρώτος που έχει πει ότι ο Κίνημα τελείωσε με τον Τατούλη και κατεβάζει δικό του πρόσωπο. Και άποψη δεν αλλάζει…

Κι εδώ να σημειωθεί το εξής. Εσείς τι πιστεύετε; Η Φώφη θα ακούσει τον Οδυσσέα ή κάποιους που καλά – καλά δεν θυμάται τα ονόματά τους; Με ποιον θα συζητήσει για τη στάση του Κινήματος στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Μα φυσικά, με τον Κωνσταντινόπουλο. Δεν θέλει μεγάλη ανάλυση αυτό …

Πάντως, όση προσπάθεια κι αν καταβλήθηκε από ορισμένα πρόσωπα, φαίνεται ότι δεν οδήγησε σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο Κίνημα λένε ότι θα κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο Περιφερειάρχη και ότι σύντομα θα ανακοινώσουν και το όνομά του / της.

Όσο για τον Πέτρο Τατούλη, μάλλον δεν έχει να περιμένει πλέον στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής. Αυτό γίνεται όλο και πιο καθαρό, όσο περνούν οι μέρες.

1 σχόλιο

  • λίλα
    λίλα Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία η υποψηφιότητα γιούλης παπαδοπούλου και μία του κινήματος... θα σκίσουν στις εκλογές. γελάνε και τα τσιμέντα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...