Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το "χρίσμα", ο Κυριάκος, ο Νίκας και η ... αποκάλυψη της Δευτέρας!

Το "χρίσμα", ο Κυριάκος, ο Νίκας και η ... αποκάλυψη της Δευτέρας!

Ένα μεγάλο πολιτικό σίριαλ φαίνεται ότι πλέον φτάνει στο τέλος του. Το «Καληνύχτα Αρκαδία» έχει την τελευταία εξέλιξη …
Ο λόγος για το «χρίσμα» / στήριξη του κόμματος της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα στηρίξει η ΝΔ;
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Είναι κάτι άλλωστε που το είχε γράψει το «Καλημέρα Αρκαδία» από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Τότε, κάποιοι έσπευσαν να λοιδορήσουν το ρεπορτάζ και να πουν ότι δεν ισχύει. Πλέον, ότι η ΝΔ έχει επιλέξει Νίκα, είναι μάλλον … κοινό μυστικό.
Επειδή όμως στην πολιτική, όλα έχουν αξία, όταν επισημοποιούνται, πλέον το ζήτημα είναι πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις.
Πληροφορία μέσα από το κόμμα της ΝΔ που έφτασε στο «Καληνύχτα Αρκαδία» αναφέρει ότι το πλέον πιθανό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει τη στήριξη του Παναγιώτη Νίκα, την προσεχή Δευτέρα (15/10/2018).
Αυτή η ημερομηνία είναι η επικρατέστερη για να δοθεί το «χρίσμα» στο Νίκα και πλέον να ξεκινήσει ο δικός του αγώνας για να φτιάξει έναν ισχυρό συνδυασμό με στόχο να κερδίσει την Περιφέρεια.
Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση και το τι θα κάνουν πλέον τα κομματικά στελέχη της ΝΔ που στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν τον Πέτρο Τατούλη (που τότε είχε το «χρίσμα» της ΝΔ).
Για το θέμα αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλους … Είπε προ ημερών από την Ήπειρο: «κομματική πειθαρχία είναι βαριά λέξη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για περιφερειακές, αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία κάνει την επιλογή της. Προφανώς ο καθένας είναι ελεύθερος να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του και οποιαδήποτε παράταξη ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί, να κατέβει στις εκλογές και να πείσει ή να μην πείσει τους πολίτες να τη στηρίξουν. Από τη στιγμή, όμως, που υπάρχουν στελέχη τα οποία είναι εκλεγμένα, είναι σε θέσεις κομματικές με τη Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνετε ότι έχω -και είναι νομίζω λογικό - μία λογική απαίτηση, τα στελέχη τα οποία έχουν συγκεκριμένο κομματικό αξίωμα να συντάσσονται επί της αρχής με τις κεντρικές επιλογές του κόμματος
Αυτά, προς το παρόν και … έπεται συνέχεια!

13 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς ΜΑΣΤΟΡΑΣ : Διευκρινηση : Ο υπαλληλος της Περιφερειας εγραψε μονο το σχολιο 11-10-2018 ωρα 22:15 .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ

  • Ο  ΜΑΣΤΟΡΑΣ
    Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάλληλε του Τατούλη μας κούρασες και μας κουράζεις. Όλες αυτές τις μπούρδες που έγραψες δεν τις διαβάζει κανείς. Τα έγραψες και με κεφαλαία άντε γεια !!!! Είσαι ένας Τατουλόσπορος άμυαλος και προκλητικός. Ο γεράκος της Εθνάρχου Μακαρίου μας τελείωσε Θα πάρει 15% θα βγάλει 6 συμβούλους και θα πάει σπιτάκι του. Θα κάθονται στο ΠΕΣΥ σαν βρεγμένες γάτες και θα κοιτάνε τη σκόνη του Δέδε ! Τελειώσατε παιδάκια !

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 07:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΓΕ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΑΤΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙΒΟ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ .

  • ΖΥΓΟΣ
    ΖΥΓΟΣ Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ 2016 ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΟ. ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ .ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο.Κ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ 19 ΚΑΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΑ Ε ΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βολεμένοι του Τατουλισταν εως εδω. Επειδη εχεται ταλέντο να μυριζετε την ήττα ενας ενας οσο σας παίρνει πηδατε απο την βάρκα.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΠΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΓΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ !!ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙ ΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ .ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ : ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ (ΓΥΘΕΙΟ ,ΑΣΤΡΟΣ ΚΛΠ) ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ-ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ(διαβρωσεισ Δερβενι κλπ) ΠΛΑΤΕΙΕΣ ,Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ) ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ .(Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ) . ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ . ΕΧΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .ΤΟ ΕΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΛΠ ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ .ΕΔΩ ΧΩΛΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ .ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ . ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ , ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ .

  • Αιντε  και  να  μας  γράφεις
    Αιντε και να μας γράφεις Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Oι Τατουλόσποροι σε κατάσταση πανικού ! Ρε τελείωσε το παληκάρι της φακής. Μας φλόμωσε ψέματα και παραμύθια. Αερορδόμια, τρένα, λιμάνια, αναπτυξη , όλα θα τα έφερνε ο Πέτρος ! Τίποτα από όλα αυτά φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάει ο τύπος! Τώρα άπελθε Τατουλάκο όσο έιναι καιρός διαφορετικά οσονούπω σε βλέπω ένα πολιτικό κουφάρι ! Γαι το χρονοντούλαπο έσο έτοιμος !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    15:18 Και τώρα ο Μητσοτάκης θα διαβάσει τα σχόλια και θα λάβει σοβαρά την μπούρδα που έγραψες. Τατουλογλύφτη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΠΩΘΕΙ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΠΛΕ . ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ .

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Σ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΕΕΙ .ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...