Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από τις 26 ... Σεπτεμβρίου έγραφε το "Καληνύχτα" για Παυλή και στηρίξεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ!

Από τις 26 ... Σεπτεμβρίου έγραφε το "Καληνύχτα" για Παυλή και στηρίξεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ!

Είναι αλήθεια ότι πολλοί παραξενεύτηκαν, αιφνιδιάστηκαν από αυτή την εξέλιξη που έχουν τα πράγματα στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Τρίπολης. Δεν περίμεναν ότι ταυτόχρονα δύο κόμματα που ... μισιούνται μεταξύ τους θα στήριζαν τον ίδιο υποψήφιο. Δεν περίμεναν ποτέ ότι Κίνημα Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ θα έδινε στήριξη στον Δημήτρη Παυλή.

 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οριστικό, αφού το αποφάσισε και το ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο η τοπική κομματική οργάνωση.

Για το Κίνημα Αλλαγής υπάρχει ξεκάθαρη δημόσια δέσμευση του Χρήστου Πολυζωγόπουλου που προαναγγέλλει στήριξη στον Παυλή.

 

Πρόκειται για εξελίξεις δεν θα έπρεπε να ξαφνιάσουν κανέναν. Το "Καληνύχτα Αρκαδία" είχε από τις 26 Σεπτμεβρίου 2018 ... προβλέψει όλα αυτά που ακολούθησαν!

Τα γραπτά μένουν. Επίσης, μαζί με τα γραπτά μένει και η αξιοπιστία της κάθε πληροφορίας και του κάθε ρεπορτάζ.

Τι γράφαμε τότε; Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά σημεία...

- Ο Μήτσος κινείται μεθοδικά και οργανωμένα σε πολλά «μέτωπα», κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

- Ότι ο Παυλής έχει αποδείξει πως ξέρει να κάνει εκλογές. Μπορείς να του κάνεις κριτική για διάφορα που έχει κάνει ή που έχει πει και δεν έχει κάνει. Για λάθη και παραλείψεις. Για κακούς χειρισμούς. Όμως, ότι ξέρει να κάνει εκλογές, νομίζω ότι το παραδέχονται όλοι.

-Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει κάτι που θεωρητικά φαντάζει σχεδόν αδύνατο πολιτικά. Να έχει δημιουργήσει θετικό κλίμα (έως ένα βαθμό, πάντα) για την υποψηφιότητά του σε δύο κόμματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο ΣΥΡΙΖΑ και στο Κίνημα Αλλαγής.

-Στο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με Υπουργούς, αλλά και στελέχη του κόμματος. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι διατηρεί στενές σχέσεις με τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος πλέον είναι στο κόμμα, πρώην Υπουργός και θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει και για τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

-Από την άλλη στο Κίνημα Αλλαγής, επίσης μιλά σε υψηλό επίπεδο με συγκεκριμένα πρόσωπα και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κλίμα καλό για τον ίδιο.

Όλα αυτά τα γράφαμε στις 26 Σεπτεμβρίου 2018. Δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε δύο μήνες για να επιβεβαιωθούμε απόλυτα!

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...