Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΙΝΑΛ - Δήμος Τρίπολης | Η "διαδικασία" της Νομαρχιακής, η δήλωση - στήριξη σε Παυλή και οι επόμενες κινήσεις!

ΚΙΝΑΛ - Δήμος Τρίπολης | Η "διαδικασία" της Νομαρχιακής, η δήλωση - στήριξη σε Παυλή και οι επόμενες κινήσεις!

Για το περιβόητο «χρίσμα» του ΚΙΝΑΛ στο Δήμο Τρίπολης έχει γίνει ο χαμός το τελευταίο διάστημα και το «Καληνύχτα» έχει το ρεπορτάζ για όλες τις ζυμώσεις που ακολούθησαν μετά τη δήλωση Πολυζωγόπουλου.

Μία δήλωση που έδινε ουσιαστικά «χρίσμα» στον Παυλή και προκάλεσε την οργή Τζιούμη, Τσιαμούλου και Βόσνου που είναι επίσης μέλη του ΚΙΝΑΛ και δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη.

Έγιναν πολλά στο παρασκήνιο. Τηλέφωνα, πιέσεις, συζητήσεις. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ο Πολυζωγόπουλος δεν «άλλαξε» τη δήλωσή του και όλα παραμένουν ίδια.

Ποιο είναι το νεότερο; Προ ημερών έγινε μία συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ στην Τρίπολη. Εκεί, όπως ήταν λογικό, το θέμα έφτασε στον Δήμο Τρίπολης.

Ειπώθηκαν πολλά. Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε σε λεπτομέρειες. Η ουσία είναι ότι στη Νομαρχιακή αποφάσισαν ότι θα ανοίξουν μία εσωκομματική διαδικασία, το επόμενο διάστημα και θα καλέσουν όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Δημάρχους (που είναι βέβαια μέλη του κόμματος) για να τους ακούσουν.

Αυτό σημαίνει ότι για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης, η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ θα συναντηθεί και θα ακούσει τους Παυλή, Τζιούμη, Τσιαμούλο και Βόσνο.

Τουλάχιστον, η Νομαρχιακή θα τους καλέσει όλους. Αν κάποιος δεν θέλει να πάει, είναι δικό του θέμα.

Αφού τους ακούσει λοιπόν τότε η Νομαρχιακή θα εκδώσει μία ανακοίνωση με τη θέση της για τις δημοτικές εκλογές.

Από τη συζήτηση που έγινε τις προάλλες στη συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ διεφάνη ότι είναι πολύ πιθανή μία ανακοίνωση που δεν θα δίνει στήριξη σε κανέναν και από τη στιγμή που υπάρχουν 4 υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο θα καλείται ο κόσμος να ψηφίσει όποιον θέλει.

Από την άλλη, εξακολουθεί να ισχύει και θα συνεχίσει, η δήλωση Πολυζωγόπουλου που προαναγγέλλει επίσημη στήριξη σε Παυλή.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα μπερδεμένο σκηνικό στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ που καλείται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, διότι δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε ένα σκηνικό με τον Πολυζωγόπουλο να «δείχνει» Παυλή και τη Νομαρχιακή να νίπτει τας χείρας της …

Αυτά είναι τα δεδομένα της στιγμής και ξέρετε ότι από τη στιγμή που το διαβάσατε στο «Καληνύχτα», είναι βέβαιο ότι ισχύει, όπως τόσα και τόσα άλλα που έχουν γραφτεί εδώ.

Υ.Γ. 1 Χωρίς σοβαρό λόγο, άρχισε μία απίστευτη παραφιλολογία ότι ο Παυλής ήταν παρών στη Νομαρχιακή. Δεν ισχύει και διαψεύδεται από όλους που ήταν παρόντες.

Υ.Γ. 2 Ίδια διαδικασία το ΚΙΝΑΛ θα ακολουθήσει και για τους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Νότιας Κυνουρίας.

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν δεν έχει δουλειά ο Οδυσσέας ποιός έχει στο νομό του γίνεται της π...... και σφυρίζει αδιάφορα....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι δουλειά έχει ο Οδυσσέας!!

  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ
    ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ....

  • Χρήστος
    Χρήστος Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σκυλιά της πετρινού ποιός θα τα μαζέψει

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΑΓΕ....ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΜΟΥΡΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΧΡΙΣΜΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ....ΜΗΝ ΚΟΠΑΝΙΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπον για να ξεχωρίσουμε τα θέματα. Μέλος του κιναλ ειναι ο Παυλής! Ο τζιουμης και τσαμουλοσ ειναι μονο φίλοι του Κίναλ. Ο βοσνος δεν γνωρίζω τι ειναι, αλλα δεν υφίστατο ακομα!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...