Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ψηφοδέλτιο Νίκα» | Τα ονόματα που «παίζουν» στην Αρκαδία!

«Ψηφοδέλτιο Νίκα» | Τα ονόματα που «παίζουν» στην Αρκαδία!

Ήδη, σε Αργολίδα και Λακωνία, ο Παναγιώτης Νίκας (υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με τη στήριξη της ΝΔ) έχει ανακοινώσει το 50% των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Το ίδιο θα πράξει σύντομα και για τους νομούς Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.

Για το νομό Αρκαδίας, υπάρχουν ήδη αρκετά ονόματα τα οποία «ακούγονται» και πλέον απομένει να επισημοποιηθεί ποια εξ αυτών θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα και ποια όχι.

  • «Κλειδωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Χρίστου Λαμπρόπουλου, ο οποίος επανέρχεται στην αυτοδιοίκηση, μετά από αρκετά χρόνια που είχε επιλέξει να παραμείνει μακριά από τις εκλογές. Ο Χ. Λαμπρόπουλος είναι πρώην Αντιδήμαρχος (επί Δημαρχίας Σωτηρόπουλου) και πολλές φορές το όνομά του έχει παίξει για υποψήφιος Δήμαρχος, χωρίς ποτέ να προχωρήσει σε επίσημη υποψηφιότητα. Τελικά, φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό Νίκα.
  • Μεγάλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Νίκα θα μπορούσε να προσδώσει ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και πρώην πολιτευτής της ΝΔ Παναγιώτης Βαλασόπουλος ο οποίος έχει σημαντική πορεία στα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής.
  • Επίσης, ένα όνομα που όσο περνούν οι μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα είναι ο πρώην Δήμαρχος Μεγαλόπολης και γιατρός, Παναγιώτης Μπούρας. Πρόκειται σίγουρα για ένα όνομα που αν τελικά οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητά του, θα προκαλέσει αίσθηση. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.
  • Μέσα στα ονόματα τα οποία ακούγονται για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του Νίκα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και τοπογράφος μηχανικός Γιάννης Σαμπράκος, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Σώστης Κοσκινάς και ο πρώην αντινομάρχης, Βαγγέλης Νικήτας.
  • Ερωτηματικό εξακολουθεί να υπάρχει για τον Κώστα Μανδρώνη (ο οποίος έχει βολιδοσκοπηθεί και από Τατούλη και από Νίκα) ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ και αντιπρόεδρος στο ΚΤΕΛ και στο Εργατικό Κέντρο. Στην τελευταία συνάντηση του Νίκα με αυτοδιοικητικά στελέχη και συνδικαλιστές στη Μεγαλόπολη, ο Κ. Μανδρώνης ήταν εκεί.
  • Άγνωστο είναι τι θα πράξει και ο Γιάννης Κατσίρης, ο οποίος είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τατούλη, όμως ως στέλεχος της ΝΔ έχει καταστήσει σαφές σε δημόσιες τοποθετήσεις του ότι δεν πρόκειται να πάει ενάντια στις επιλογές του κόμματος. Αν θα είναι τελικά υποψήφιος με τον Νίκα ή θα μεταπηδήσει στον Δήμο (Σμυρνιώτη) είναι άγνωστο. Εκτός κι αν επιλέξει ο ίδιος να απέχει εντελώς από τις εκλογές, αυτή τη φορά.
  • Εδώ, πρέπει να σημειωθεί ότι στο συνδυασμό πρέπει να υπάρχουν 4 γυναίκες που θα είναι υποψήφιες για το περιφερειακό συμβούλιο. Το 40% δηλαδή του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας. Ένα όνομα που εκτιμάται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ισχυρή υποψηφιότητα είναι αυτό της Χαρίκλειας Τσιώλη (πρώην αντινομάρχης, Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου), αν και πάλι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΡΕΕΕΕΕΕΜΩ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    8:26 ΟΡΕΣΤΗ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαγγέλης δεν ήταν κολλητός του Πέτρου και εχθρός του Σαμαρά; Τώρα είναι με το Σαμαρά και εχθρός του Πέτρου; Μιλάμε για εγγύηση σταθερότητας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΣΩΣΤΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ... ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ

  • Anonymous
    Anonymous Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπούρας; Δουλεύει καλά το Καραμανλικό μπλοκ της Τρίπολης βλέπω.

  • ΟΡΕΣΤΗΣ
    ΟΡΕΣΤΗΣ Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    O Βαλασόπουλος δεν είχε προταθεί από το Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιος Αντιπεριφεειάρχης με το Βουδούρη; Έτσι κ. Παπαζαχαρία;

  • anonymous
    anonymous Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    "Λαγός την φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του. ... ".Το Ξύπνημα θα είναι οδυνηρό, για την παράταξη, στις εκλογές διότι θα χάσει ψηφοφόρους, άρα και τις εκλογές...... Ξυπνάτε όσο είναι καιρός !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΩΣΤΗΣ ;
    ΜΑΑΑΑΑΛΙΣΤΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...