Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα πρωινά μπινελίκια, τα αποκαλυπτικά ρουσφέτια, η "γαλάζια" ένωση και η προφητεία!

Τα πρωινά μπινελίκια, τα αποκαλυπτικά ρουσφέτια, η "γαλάζια" ένωση και η προφητεία!

Έκοψε την πίτα του ο Σμυρνιώτης. Το Πνευματικό είχε πολύ κόσμο. Έδειξε δυναμική η παράταξη. Το σημαντικό είναι ότι στη ΝΔ φάνηκε ίσως για πρώτη φορά μία διάθεση να ενωθούν δυνάμεις για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.

Βέβαια, στην πολιτική ξέρουμε ότι όταν κάποιος βγαίνει μπροστά και στηρίζει κάποιον άλλον, δεν αποκλείεται από πίσω, παρασκηνιακά και κρυφά να λειτουργεί ακριβώς ανάποδα. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ.

Επομένως, πόσοι και ποιοι από αυτούς που ήταν στην πρώτη σειρά της πίτας, θα στηρίξουν τον Γιάννη πραγματικά, θα φανεί στην κάλπη.

Ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την πίτα είναι η παρουσία του Κατσίπου. Ναι, είναι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και είναι λογικό να είναι «παρών». Όμως, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ο Κατσίπος εμφανιζόταν ως επικεφαλής μιας δεύτερης «γαλάζιας» δημοτικής κίνησης στην Τρίπολη. Αυτό έληξε. Και η παρουσία του στο Πνευματικό, έκλεισε οριστικά κάθε συζήτηση.

Για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, θα θυμίσουμε τι έγραφε το «Καληνύχτα Αρκαδία» από τις 16 Ιανουαρίου … «Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν οι επίσημες ανακοινώσεις καθυστερούν, δεν είναι καλό σημάδι. Κάθε μέρα που περνά, μάλλον λιγοστεύει τις πιθανότητες, παρά τις αυξάνει. Αν αυτή η εκτίμηση, επιβεβαιωθεί ή όχι, δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε. Ίσως και είναι θέμα ωρών (ή λίγων ημερών).»

Επίσης, έχει την αξία της η παρουσία του Ηλία Κάμαρη ο οποίος παλιότερα ήταν στην παράταξη Σμυρνιώτη, στη συνέχεια εκλέχτηκε πολύ ψηλά σε ψήφους με την παράταξη Παυλή και τώρα είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Άραγε, θα γίνει η μεταγραφή;

Στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και δύο δήμαρχοι. Ο Παυλής και ο Παπαδόπουλος της Μεγαλόπολης. Είναι οι δύο Δήμαρχοι που είναι πιο κοντά απ΄ όλους στον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι, ότι με τους άλλους δεν έχουν καλές σχέσεις, αλλά με αυτούς τους δύο είναι πολύ κοντά. Άλλωστε, στον Μήτσο έχει δοθεί και επίσημη στήριξη.

Εκεί είδαμε και τον Βασίλη Μπρακουμάτσο. Άραγε, θα τον δούμε και στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Δέδε, όπως φημολογείται;

Βγήκε ο Μπέζος και ζήτησε ένα τηλεοπτικό debate με τον Τατούλη, λέγοντας ότι η Περιφέρεια δεν έχει ολοκληρώσει κανένα μεγάλο έργο στον τομέα της υγείας όλα αυτά τα χρόνια. "Θυμάστε κύριε Μπέζο τότε που εκλιπαρούσατε τον κ. Τατούλη για να παραμείνετε διοικητής στο Νοσοκομείο;"» ήταν η απάντηση της Νικολάκου.

Αλήθεια, Ντίνα, εφόσον λες ότι έτσι έγιναν τα πράγματα, ξέχασες να μας πεις … Μεσολάβησε ο Πετράν για να μείνει Διοικητής ο Μπέζος; Το κάνατε ή όχι το … ρουσφέτι;

Και κάτι τελευταίο. Φερμουάρ στα στόματα....  την προηγούμενη εβδομάδα είπαν με το καλημέρα πριν την προσευχή σε δημοτικό σχολείο της Τρίπολης... Λες να ήταν η προετοιμασία για την Άγια ... στιγμή της προσευχής; Μπινελίκι και προσευχή! Νέα μόδα, λέω εγώ τώρα! Και επειδή αυτό συμβαίνει πολύ καιρό... Θα επανέλθω....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...