Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΙΝΑΛ | "Σφίγγει τα λουριά" στα μέλη του κόμματος που είναι με τον Τατούλη!

ΚΙΝΑΛ | "Σφίγγει τα λουριά" στα μέλη του κόμματος που είναι με τον Τατούλη!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αρχίσει να μπαίνει μια … τάξη στο χώρο του ΚΙΝΑΛ, όσον αφορά τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.

Ο Μπουντρούκας δεν ανέχεται την κατάσταση που επικρατεί με κάποιους μέσα στο ΚΙΝΑΛ να κοιτάζουν … αλλού και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η συνάντηση με την Φώφη στην Αθήνα δεν ήταν καθόλου τυχαία κι έκτοτε έχουν αρχίσει να «τακτοποιούνται» διάφορες υποθέσεις εσωκομματικά.

Στο ΚΙΝΑΛ ξέρουν ότι έχουν σοβαρές απώλειες προς την πλευρά του Πέτρου Τατούλη. Στελέχη του κόμματος είτε ανοιχτά, είτε κεκαλυμμένα, έχουν επιλέξει να στηρίξουν τον νυν Περιφερειάρχη.

Προς το παρόν, στο ΚΙΝΑΛ δεν έχουν πάρει απόφαση για διαγραφές, όμως έχουν αρχίσει σταδιακά να σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι σε εκείνα τα μέλη του κόμματος που δεν θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Μπουντρούκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αργυράκης από τη Μεσσηνία έκανε αίτηση για σύνεδρος του ΚΙΝΑΛ, όμως η αίτηση δεν έγινε αποδεκτή, παρά το γεγονός ότι ο κ. Αργυράκης είναι χρόνια στέλεχος του κόμματος. Αυτό συνέβη επειδή έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη.

Το ΚΙΝΑΛ θέλησε (και) με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα προς όλους ότι δεν θα ανεχτεί κανένα μέλος του να μην συστρατευθεί στον αγώνα που θα δώσει ο Γιάννης Μπουντρούκας.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια θα έχει η στάση του ΚΙΝΑΛ απέναντι και σε στελέχη του κόμματος στην Αρκαδία που είναι γνωστό ότι θα είναι στο συνδυασμό του Π. Τατούλη, όπως οι αντιπεριφερειάρχες Γιαννακούρας και Ρουμελιώτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...