Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «στριμωγμένος» αρχηγός, οι άφαντες δημοσκοπήσεις, η επιστροφή του Robert και ο επόμενος … που θα κουνήσει μαντήλι!

Ο «στριμωγμένος» αρχηγός, οι άφαντες δημοσκοπήσεις, η επιστροφή του Robert και ο επόμενος … που θα κουνήσει μαντήλι!

Πάλι δεν κατάφερε ο Πετράν να κάνει περιφερειακό συμβούλιο για τις απαλλοτριώσεις του ΣΔΙΤ. Παλεύει καιρό, αλλά είναι «στριμωγμένος».

Στην τελευταία … απόπειρα να κάνει περιφερειακό, εμφανίστηκαν μόνο 18 από τους 51 συμβούλους. Ποια πλειοψηφία; Αυτή την έχει … κλάψει από καιρό.

Εννέα χρόνια στην περιφέρεια και λύση για τα σκουπίδια δεν υπάρχει. Η Ντίνα έχει ανακοινώσει … άπειρες φορές ότι το έργο ξεκινά, αλλά ακόμα ούτε οικόπεδα δεν υπάρχουν.

Έγινε μια δημοσκόπηση και βγήκε πρώτος ο Τζιούμης. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες. Άλλη δημοσκόπηση δεν έχει γίνει; Περίεργο δεν είναι; Μήπως τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για αυτόν που την παράγγειλε;

Ο Μπουλούκος έκανε πίσω και δεν θα είναι υποψήφιος στην Μεσσηνία, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Τατούλη, όλη την προηγούμενη πενταετία. Στηρίζει μεν την παράταξη, αλλά είναι άλλο να είσαι υποψήφιος κι άλλο να στηρίζεις … απέξω. Άλλο ένα μήνυμα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αλήθεια, ο επόμενος που θα την … κάνει ποιος θα είναι; Λέτε να είναι από την Αργολίδα; Ή μήπως γίνει κανένα μπαμ στην Αρκαδία; Αυτό θα είναι βόμβα μεγατόνων!

Στα τέλη Φεβρουαρίου δεν είχε πει ο Παυλής ότι θα ανακοινώσει σχεδόν το μισό του ψηφοδέλτιο; Μπήκαμε ήδη στον Μάρτιο …

Η Φώφη σήκωσε η ίδια το τηλέφωνο και άρχισε να βάζει τάξη στην Πελοπόννησο. Όταν θα διαβάσετε τα ονόματα που θα ανακοινωθούν από τη Λακωνία, θα καταλάβετε τι εννοώ …

Το ακούσατε αυτό; Στο ψηφοδέλτιο του Μπουντρούκα στην Αρκαδία θα υπάρχει πρώην Υπουργός! Robert, εσύ;

Όταν ξεμπερδέψουν ο Δήμος με τον Φιλοζωικό με τις μηνύσεις και τις αγωγές που κάνει ο ένας στον άλλο, θα έχουν φτάσει οι εκλογές του … 2023! Παιδιά, το ζήτημα με το αδέσποτα θα συνεργαστείτε να το λύσετε ή θα συνεχίσετε να θορυβείτε χωρίς ουσία;

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ .....ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ! .......... ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ! ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 600 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 . ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ , ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΗ ΣΑΣ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ .........ΚΑΝΕΙ .......Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...