Βροντερό "ΟΧΙ" στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ φώναξε η Μεγαλόπολη (εικόνες - βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο που έγινε στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, ενάντια στο σχεδιαζόμενο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Τα καταστήματα της πόλης ήταν κλειστά, ενώ στο συλλαλητήριο δεν ήταν κανείς βουλευτής Αρκαδίας. Μόνο ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού έστειλε μήνυμα γραπτό.
Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρών ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μανώλης Σκαντζός. Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Θανάσης Χριστογιαννόπουλος.
Το μήνυμα του συλλαλητηρίου ήταν όχι στο πρόσωπο κλείσιμο και συνέχιση λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ ως το 2025 (για την Μονάδα 3) και ως το 2035 (για τη Μονάδα 4).
3 σχόλια
-
Δυστυχώς ο καρκινος θερίζει τα παιδιά παντού σε όλη την ελληνική επικράτεια μέχρι και σε νησιά του Αιγαίου .Το θέμα είναι ότι αμμα κλείσει η ΔΕΗ θα σταματήσουν τα προβλήματα υγείας των κατοίκων ;Η απάντηση είναι ΟΧΙ
-
Πριν 50 χρόνια τα ίδια έλεγαν και οι εκτροφείς αλόγων, οτι έρχονται τα αυτοκίνητα και τους παίρνουν τις δουλειές. Οτι ήρθαν τα τραχτέρ και ο κόσμος που σκάβει στα χωράφια μένει άνεργος. Οτι ήρθαν τα τηλέφωνα και οι υπάλληλοι του τηλεγραφείου θα πεταχτούν στο δρόμο.
-
ο καρκίνος θερίζει ακόμα και μικρά παιδιά στην Μεγαλόπολη