Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κώστας Βλάσης: "Το φυσικό αέριο αποτελεί πόλο έλξης και για άλλες επενδύσεις. Θα φέρουμε και φυλακές στην Μεγαλόπολη"!

Κώστας Βλάσης: "Το φυσικό αέριο αποτελεί πόλο έλξης και για άλλες επενδύσεις. Θα φέρουμε και φυλακές στην Μεγαλόπολη"!

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης κατά την έναρξη των έργων του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, δήλωσε ευτυχής που το φυσικό αέριο φτάνει στη Μεγαλόπολη. «Ξεκινά από εδώ, τη Μεγαλόπολη κι αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και της Κυβέρνησης και της απολύτου αφοσίωσης του Κωστή Μουσουρούλη που εργάζεται νυχθημερόν για την επόμενη μέρα σε όλες τις λιγνιτικές εποχές.

Έρχεται με μηδενικό κόστος για όλους τους πολίτες, οριζόντια, όλα τα νοικοκυριά θα έχουν φυσικό αέριο, αυτό σημαίνει μείωση 40%σ στο κόστος για το ρεύμα και παράλληλα σημαίνει νέες θέσεις εργασίας.

Το φυσικό αέριο αποτελεί πόλο έλξης και για άλλες επενδύσεις.

Η κυβέρνηση κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις της, όχι μόνο δεν θα αφήσουμε πίσω τη Μεγαλόπολη και εγώ αισιοδοξώ ότι η Μεγαλόπολη, θα είναι μια πολύ πιο φιλική πόλη για να ζει κάποιος, θα κρατά τους νέους και θα αποτελεί πόλος έλξης για νέους επιστήμονες και εργαζόμενους.

Δεν είναι μόνο το αέριο, καταφέραμε να βάλουμε μόνο την Μεγαλόπολη στις περιοχές που σε όλους τους διαγωνισμούς του δημοσίου θα υπάρχει επιπλέον μοριοδότησης.

Για τις φυλακές, όπως βλέπω κα γνωρίζω, είναι αίτημα όλων  των κατοίκων της Μεγαλόπολης. Έχουμε ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον ίδιο τον Υπουργό και τον Υφυπουργό όπου εκφράστηκε η θετική αποδοχή για να γίνουν εδώ φυλακές. Να είστε σίγουροι ότι όπως φέραμε το φυσικό αέριο, έτσι θα φέρουμε και τις φυλακές που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...