Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργοστάσιο στη Μεγαλόπολη σχεδιάζει η Eταιρεία Pharmazac

Εργοστάσιο στη Μεγαλόπολη σχεδιάζει η Eταιρεία Pharmazac

Tην Τρίτη 7η Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο νέο εργοστάσιο Ραδιοφαρμάκων της Eταιρείας Pharmazac στην Λαμία.

 

Τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, συνόδευαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης, ο Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης και 4 βουλευτές της περιφέρειας Φθιώτιδας.

Ο υπουργός συνεχάρη για την επένδυση που πραγματοποιήθηκε, καθώς και για τον σύντομο χρόνο υλοποίησης της. Επιπρόσθετα ανέφερε ότι είναι η μοναδική επένδυση στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας η οποία έγινε “from scratch” και δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην ευρύτερη περιφέρεια.

 
 

Ο κ. Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε ότι είναι εντυπωσιασμένος με τις εγκαταστάσεις και ότι πρόκειται για υπόδειγμα επιχειρηματικής δράσης.

IMG 3e1d281076b5520ee698310916f41d06 V

Ο κ. Γιάννης Βουγιουκλάκης, BU Executive Director δήλωσε σχετικά: Ενημερώσαμε για την γενικότερη θέση, τα σχέδια και τις επενδυτικές δράσεις της PHARMAZAC, τις θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν στο εργοστάσιό μας στη Λαμία - ένα επενδυτικό πρόγραμμα 10 εκ. ευρώ και απασχολεί 60 εργαζόμενους - καθώς και αυτές που θα δημιουργηθούν στο άμεσα υλοποιούμενο επενδυτικό έργο της εταιρείας στην ΒΙΟΠΑ Κερατέας και στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Η συνάντηση έκλεισε με συγχαρητήρια από όλους τους παρισταμένους και ευχές για επιτυχία τόσο στο εργοστάσιο της Λαμίας όσο και στα γενικότερα επιχειρηματικά σχέδια της Pharmazac.

https://www.news4health.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...