Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυγουστιάτικο bazaar από τις γυναίκες της Μεγαλόπολης! (εικόνες)

Αυγουστιάτικο bazaar από τις γυναίκες της Μεγαλόπολης! (εικόνες)

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 ο Σύλλογός μας κατάφερε ακόμη μια φορά να συγκεντρώσει μικρούς και μεγάλους, να κινήσει το ενδιαφέρον, να προσφέρει, να ψυχαγωγήσει! Η προγραμματισμένη εκδήλωση, το φιλανθρωπικό BAZAAR, έγινε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία της Μεγαλόπολης.

“Το τραίνο της Χαράς” με την εμψυχώτριά του  την Ελένη Κουσκουρέλου απογείωσε την εκδήλωση αφού ταξίδεψε τα παιδιά στην “Μαξιλαροχώρα”!!Με έμπνευση και πολλά παιχνίδια τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν δημιουργικά.

Οι καλές κριτικές που εισπράξαμε μας εμψυχώνουν και μας γεμίζουν αισιοδοξία για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε όλους και όλες που στήριξαν και ήταν κοντά στο σύλλογο. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Τομέα Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας για την οικονομική του στήριξη, τον Παναγιώτη Μαντζιώρη για το καταπληκτικό πανό που έφτιαξε για την εκδήλωση και προσέλκυσε τους μικρούς μας φίλους, την κυρία Σίσσυ Φειδά για την προσφορά όλων των καλόγουστων και ποιοτικών υφασμάτων τα οποία πρόσφερε για την κατασκευή των μαξιλαριών. Ακόμη τα μέλη του συλλόγου για την προετοιμασία και την υλοποίηση όλης της εκδήλωσης καθώς και όλους τους επισκέπτες που με τον τρόπο τους αξιοποίησαν αυτήν την προσπάθεια. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των εισπράξεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...