Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ Δήμου Μεγαλόπολης έχασε τον έμπειρο δάσκαλο Δημήτρη Τσαρμπό

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ Δήμου Μεγαλόπολης έχασε τον έμπειρο δάσκαλο Δημήτρη Τσαρμπό
Σε αναρτηση του, ο Τασος Παπαζαχαρίας αναφέρει ... Σήμερα αποχαιρετάμε με πόνο ψυχής έναν ακούραστο Αγωνιστή, έναν συνεπή και ανιδιοτελή Σύντροφο, έναν πραγματικό Άνθρωπο με το Άλφα κεφαλαίο, έναν ένθερμο πατριώτη, αποχαιρετάμε τον Σύντροφο Δημήτρη Τσαρμπό!
Η κοινωνία της Μεγαλόπολης και ευρύτερα η Αρκαδία αποχαιρετούν ένα από τα εκλεκτά τέκνα τους, έναν δημοκράτη Αριστερό που αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στις πολιτικές εξελίξεις και στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής!
Ο Σύντροφος Δημήτρης Τσαρμπός αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οργάνωση, στον Αγώνα, στη πάλη για μία καλύτερη Ζωή, για έναν κόσμο ειρηνικό, για μία πιο δίκαιη Ελλάδα!
Η πατρίδα του η Μεγαλόπολη θα χάσει τον ενεργό πολίτη που ενδιαφέρονταν, αγωνιούσε και πάλευε για τη λύση των προβλημάτων της!
Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ Δήμου Μεγαλόπολης χάνει τον έμπειρο δάσκαλο, τον εμψυχωτή, τον μπροστάρη της σε όλες τις εκδηλώσεις, σε όλες τις κινητοποιήσεις της ακόμη και στη προχωρημένη ηλικία του!
Ας είναι πάντα ούριος ο άνεμος στα πανιά του που άνοιξε μόλις χθές για το ταξίδι του στην αιωνιότητα και η Αρκαδική γη να τον αγκαλιάσει όπως αξίζει σε ένα από τα εκλεκτά τέκνα της!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...