Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Παραιτήσεις από το Σύλλογο Φίλων Αρχαίου Θεάτρου ζητά εμμέσως ο Αντιδήμαρχος Μανιάτης - Αντίδραση από Μιχόπουλο

Μεγαλόπολη | Παραιτήσεις από το Σύλλογο Φίλων Αρχαίου Θεάτρου ζητά εμμέσως ο Αντιδήμαρχος Μανιάτης - Αντίδραση από Μιχόπουλο

Σε ανάρτησή του, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Μανιάτης ζητά εμμέσως παραιτήσεις από το Σύλλογο Φίλων Αρχαίου Θεάτρου, μετά την τελευταία τους εκδήλωση.

Παρακάτω η ανάρτηση...

ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης άμεσα να τοποθετηθεί εάν υιοθετεί τις απόψεις του Αντιδημάρχου του ή αν τις καταδικάζει για την επίθεση στο Σύλλογο Φίλων Αρχαίου Θεάτρου

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κ. Παναγιώτη Μανιάτη, όπου κάνει μία πρωτοφανή και αναίτια ευθεία επίθεση στον Σύλλογο «Φίλοι Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης».

Μία ανάρτηση την οποία διαβάζοντάς τη , προκαλεί απογοήτευση και θλίψη για το πώς ένα εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, όπου μέλημά του είναι να υπηρετεί το θεσμό και κατ’ επέκταση τους πολίτες της οι οποίοι τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, αντί αυτού, βλέπουμε να βάλει εναντίον του Συλλόγου «Φίλοι Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης» μίας ομάδας συμπολιτών μας όπου με ανιδιοτελείς σκοπούς προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν και να κάνουν γνωστό προς πάσα κατεύθυνση την υπόθεση της αναστήλωσης του Αρχαίου θεάτρου της Μεγαλόπολης, όπου όλοι μας θα πρέπει να είμαστε αρωγοί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και πρωτίστως όλοι εμείς που θέτουμε τον εαυτόν μας στην υπηρεσία των πολιτών του Δήμου μας.    

Καλούμε το Δήμαρχο Μεγαλόπολης άμεσα να τοποθετηθεί δημόσια εάν υιοθετεί τις απόψεις του Αντιδημάρχου του ή αν τις καταδικάζει.

Καλούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη προς τους συμπολίτες μας τους οποίους πρόσβαλε.   

           Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

                 ΝΕΑ ΑΡΧΗ

 

                                                                          

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λέει ο άνθρωπος...επειδή ο κόσμος δεν πήγε φταίει ο Σύλλογος; Τι συγκρίνει τις συναντήσεις; Μάλλον κάτι άλλο τον ενοχλεί. .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...