Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρβανίτης (ΣΥΡΙΖΑ): «Υπάρχει κανείς στη Μεγαλόπολη που θα ψηφίσει σήμερα Μητσοτάκη;»

Αρβανίτης (ΣΥΡΙΖΑ): «Υπάρχει κανείς στη Μεγαλόπολη που θα ψηφίσει σήμερα Μητσοτάκη;»
Στη Μεγαλόπολη για την ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο/Μ Σύριζα Μεγαλόπολης και η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης, λέγοντας ότι "στέλνουμε δυνατό μήνυμα για νίκη στις εκλογές της 21ης Μάϊου!
Το αίτημα από άκρη σε άκρη της χώρας είναι κοινό και το διαπιστώνουμε σε κάθε επίσκεψή μας σε κάθε πόλη της Ελλάδας, σε κάθε συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, με κάθε πολίτη: Αλλαγή σελίδας για Δικαιοσύνη Παντού!"

Ο κ. Αρβανίτης κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για βίαιη απολιγνιτοποίηση. «Υπάρχει κανείς στη Μεγαλόπολη που θα ψηφίσει σήμερα Μητσοτάκη;» αναρωτήθηκε.

«Οι πολίτες της Αρκαδίας να κοιτάξουν τα συμφέροντα τους. Μπορούμε να έχουμε κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή.

Εμείς κάναμε 11 προτάσεις. Θα νικήσουμε.» είπε.

Στην εκδήλωση, ο κ. Αρβανίτης ήταν μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές και τις υποψήφιες βουλεύτριες Αρκαδίας Αντωνία Γιαννούλη, Διονύσιο Παπαδόπουλο, Γεώργιο Παπαηλιού, Χρήστο Στάικο και Αθανασία Φιλοπούλου, τη συντονίστρια νομαρχιακής Αρκαδίας Ευαγγελία Μαρινάκου και τον συντονιστή Ο/Μ ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ Μεγαλόπολης και η Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ Θεόδωρο Γεωργαντά. Το παρών έδωσε στην εκδήλωση και ο σύντροφος Μιχάλης Υδραίος μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος και υπεύθυνος για τις οργανώσεις της Πελοποννήσου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...