Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προεκλογική εκδήλωση στην Μεγαλόπολη | "Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ πρέπει να νικήσει και θα νικήσει!"

Προεκλογική εκδήλωση στην Μεγαλόπολη | "Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ πρέπει να νικήσει και θα νικήσει!"

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Η Ο/Μ ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ Μεγαλόπολης την Παρασκευή 5 Μαΐου πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική της εκδήλωση μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

       Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ Κώστας Αρβανίτης, ενώ έγινε και παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Νομού μας Αντωνίας Γιαννούλη, Διονύση Παπαδόπουλου, Γιώργου Παπαηλιού, Χρήστου Στάικο και Αθανασίας Φιλοπούλου.

       Ο σύντροφος Κώστας Αρβανίτης στην ομιλία του τόνισε, ότι η εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου είναι ιστορική και είναι αισιόδοξος για την πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ τόσο στην επικράτεια, όσο και στην Αρκαδία με το ισχυρό ψηφοδέλτιο στο Νομό μας.

        Αναφέρθηκε επίσης, ότι σε αυτές τις εκλογές η σύγκρουση είναι βαθιά ιδεολογική, με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ να είναι μόνος απέναντι σε όλους όσους έχουν σχέση με τα μεγάλα συμφέροντα κι ότι στην περιοχή της Μεγαλόπολης δεν ήρθε ούτε ένα από τα εκατομμύρια ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

          Στη συνέχεια ανέλυσε το κεντρικό σύνθημα του κόμματος μας  «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ» και χαρακτήρισε τον απερχόμενο Πρωθυπουργό επαγγελματία ψεύτη και την κυβέρνηση του πολιτικούς απατεώνες.

      Τελειώνοντας είπε, ότι η επόμενη Προοδευτική κυβέρνηση οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες νέου παραγωγικού μοντέλου για τη Μεγαλόπολη εξαιτίας της βίαιης Απολιγνιτοποίησης από την κυβέρνηση της Ν.Δ κι ότι στις 22 Μαΐου ξημερώνει μια άλλη εποχή για την Ελλάδα με τη νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ, αναφέρθηκε στις 11 προτάσεις που έκανε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ  για προοδευτική συνεργασία κι ολοκλήρωσε λέγοντας, ότι σε αυτές τις εκλογές ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ πρέπει να νικήσει και θα νικήσει!!!

        Ακολούθησαν τοποθετήσεις των υποψήφιων βουλευτών μας, οι οποίοι τόνισαν κι αυτοί με τη σειρά τους την κρισιμότητα και ιδιαιτερότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης και εξέφρασαν την πεποίθηση, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 21ης Μαΐου και θα οδηγήσει τη χώρα ξανά ανάπτυξη και την πρόοδο με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ και την περιοχή της Μεγαλόπολης σε μία ομαλή και Δίκαιη Μετάβαση στη Μεταλιγνιτική εποχή!!!

 

         

 

                                   ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

                               ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...