Σύλλογος Φίλων Αρχαίου Θέατρου Μεγαλόπολης | Εποικοδομητική συνάντηση με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο των επαφών με αιρετούς υποψηφίους του νομού Αρκαδίας, α’ και β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, και προκειμένου να θέσει τους στόχους και τους προβληματισμούς μας για το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, συναντήθηκε με τον Μεγαλοπολίτη υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά», του Δημήτρη Πτωχού, κύριο Βαλασόπουλο Παναγιώτη.
Η συνάντηση στην οποία ο φορέας συμμετείχε με τους Παντούλη Αλέξανδρο και Παγιώτα Παναγιώτη, Πρόεδρο και Γεν Γραμματέα, αντίστοιχα, διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα και περιελάμβανε αφενὀς, τις θέσεις μας και τα έως τώρα δεδομένα που έχουμε στο επίπεδο των εργασιών αποκατάστασης του Μνημείου, και αφετἐρου, τις απόψεις αλλά και τις προοπτικές που μπορούν να υπάρξουν από πλευράς του υποψηφίου Παναγιώτη Βαλασόπουλου, με ενδεχόμενο την εκλογή του.
Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση υπήρξε για εμάς επικοδομητική, λαμβάνοντας την δέσμευση –και αυτό κρατούμε – για πλήρη στήριξη στο έργο μας και προώθηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Σχετικά Άρθρα
- Συμβολική προσφορά Γιαννακούρα στους μαθητές του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Κοντοβάζαινας
- Πένθος στην Τεγέα για την απώλεια του Δημήτριου Αλεξάκου
- Μεγαλόπολη | Ομόφωνη έγκριση για τη βιοκλιματική αναβάθμιση βασικών οδικών αξόνων της πόλης - Η λίστα με τους δρόμους
- Διακοπή υδροδότησης στην οδό Παπαρηγοπούλου
- Ο σταθμός του ΟΣΕ θα μεταμορφωθεί σε θερινό σινεμά για πέμπτη φορά!






