Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μιχόπουλος σε Ευρωπαία Επίτροπο: "Η Μεγαλόπολη έχει χάσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, χρειάζονται μεγαλύτερα κίνητρα για επενδύσεις"

Μιχόπουλος σε Ευρωπαία Επίτροπο: "Η Μεγαλόπολη έχει χάσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, χρειάζονται μεγαλύτερα κίνητρα για επενδύσεις"

Επίσκεψη στη Μεγαλόπολη πραγματοποίησε η κα. Elisa Ferreira, Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος υποδέχθηκε την επίτροπο στο Δηαμρχείο Μεγαλόπολης , παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού, του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου της Διευθύνουσα Συμβούλου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε. κας Γκαράνη Δέσποινα και του Προϊστάμενου Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ ΔΑΜ κ. Ντερτιλή Βασίλειου.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης επεσήμανε στην Επίτροπο το γεγονός ότι στον Δήμο Μεγαλόπολης με το κλείσιμο των εργοστασίων της ΔΕΗ χάθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και υπογράμμισε την προσφορά του τόπου τα προηγούμενα χρόνια, που λειτουργούσαν οι ενεργειακές μονάδες της ΔΕΗ, τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να δημιουργηθούν τα κατάλληλα κίνητρα για να υπάρχουν νέες επενδύσεις. Επίσης έθεσε υπόψιν της κας Φερρέιρα τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς της Μεγαλόπολης σχετικά με την πορεία υλοποίησης των έργων και της δημιουργίας των νέων θέσεων εργασίας στη Μεγαλόπολη.

Στο τέλος της επίσκεψης σε δηλώσεις του ο κ. Μιχόπουλος εξέφρασε τη χαρά του που η Επίτροπος ήρθε στη Μεγαλόπολη για να ακούσει τον κόσμο της πόλης, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα για τη Μεγαλόπολη είναι ένα πρόγραμμα «άδικης μετάβασης» και όχι δίκαιης. «Αυτό το διαπίστωσε η Επίτροπος από πρώτο χέρι, καθώς πριν από λίγο κατάλαβε ότι δεν έχει γίνει τίποτα στην περιοχή μας, καθώς τίποτα δεν έχει εφαρμοστεί».

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...