Γηροκομείο Μεγαλόπολης | Προχωρά η κατασκευή του, στα έργα ο Πτωχός (εικόνες)

Toέργο της ανέγερσης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, την Τετάρτη 3 Απριλίου.
Η πράξη υλοποιείται με εργολαβία και αφορά στην κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Η Μονάδα θα εξυπηρετεί ηλικιωμένα άτομα, καθώς και χρονίως πάσχοντες και η ανέγερσή της γίνεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως – Γηροκομείον ίδρυμα κατάκοιτων γερόντων ¨Η Αγία Θεοδώρα η έν Βάστα. Η Μονάδα θα αποτελείται από δύο Μονάδες Διαβίωσης (Μ.Δ.), στον Α’ & Β’ όροφο αντίστοιχα, με συνολική δυναμικότητα 32 θαλάμους με 48 κλίνες, συμπεριλαμβανομένων θαλάμων Α.Μ.Ε.Α.
Το κτίριο αναπτύσσεται σε έξι επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα, Α΄ όροφος, Β΄ όροφος και δώμα) και η συνολική του δόμηση ανέρχεται σε 2.300 m2.
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στον Τυρό - Δύο δωρεάν προσκλήσεις από το "Καλημέρα Αρκαδία"!
- Ανανέωσε ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος με τον Αετό Δάρα
- Η Κατερίνα Λιόλιου «φόρτισε μπαταρίες» στην Αλόννησο πριν την καλοκαιρινή συναυλία στο Άστρος
- Παλαιό Φάληρο | Μητέρα της 3χρονης η γυναίκα που συνελήφθη – «Χτύπησε στο μπάνιο και την άφησα στη θάλασσα»
- Δημητσάνα | Μια μαγευτική βραδιά στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” με νησιώτικη παράσταση (εικόνες)