Συνεχίζονται οι επισκέψεις των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Μεγαλόπολης σε χωριά της περιοχής
Στα πλαίσια ενημέρωσης και επικοινωνίας της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μεγαλόπολης με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων , ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κος Αντώνακας Νικόλαος , μαζί με την αρμόδια υπάλληλο κοινωνικής πολιτικής και το προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι, επισκέφθηκαν στις 06/06/2024, τις κοινότητες Λεοντάρι –Καμποχώρι –Καμάρα – Γούπατα – Άκοβο – Λεπτίνι – Δυρράχι.
Είναι η τρίτη κατά σειρά επίσκεψη σε χωριά του Δήμου μας (προηγήθηκαν δύο επισκέψεις κατά την περίοδο του Πάσχα) και θα ακολουθήσουν επόμενες προκειμένου να δούμε από κοντά τα θέματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική του Δήμου και να αναζητήσουμε τρόπους να υποστηρίξουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, τους κατοίκους που παραμένουν στα χωριά μας, απομακρυσμένα και μη, και τα κρατάνε ζωντανά.
Εκ του Δήμου
Σχετικά Άρθρα
- Σημαντική ιατρική επιτυχία στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας | Η έγκαιρη διάγνωση που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή
- Στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η υπόθεση για τις ανεμογεννήτριες στον Κοσμά - Καταγγελία για συνέχιση εργασιών μετά τη λήξη της άδειας εγκατάστασης
- Αντίδραση από τους ψαράδες του Τυρού - Κινητοποίηση την Κυριακή στο λιμάνι!
- Τα εισιτήρια για τον αγώνα Αστέρας - Ατρόμητος στην Τρίπολη
- Νοσηλευτική Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Παναρκαδικό Νοσοκομείο ενώνουν δυνάμεις για εκπαίδευση και έρευνα (vd)






