Έκλεισε και το Ειρηνοδικείο στην Μεγαλόπολη - Τι θα μείνει ανοιχτό στην πόλη;
"Τίτλοι τέλος για το Ειρηνοδικείο Μεγαλοπολης. Έκλεισε και η τελευταία δημόσια υπηρεσία από σήμερα από την πόλης μας. Τα λόγια είναι περιττά......".
Αυτά σημειώνει ο κ. Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, σε ανάρτησή του, εκφράζοντας την θλίψη του για την αποψίλωση της περιοχής, από υπηρεσίες.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη στήριξη της νέας γενιάς, προσφέροντάς της βήμα έκφρασης» (vd)
- Νικολάκου: "Γιατί κόλλησε από το 2022 ως σήμερα η λειτουργία Κέντρου Προβολής Δασικής Ιστορίας Μαινάλου στο Χρυσοβίτσι;"
- Τρίπολη | Αγρυπνία στο Ναό Αγίου Τρύφωνα
- Αντιδράσεις για το «εργαστήριο κατασκευής μικρής ανεμογεννήτριας» στο Λεωνίδιο
- Αγώνας Δρόμου Ειρήνης "Γρηγόρης Λαμπράκης" | Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
6 σχόλια
-
O Δήμαρχος το επέτρεψε?
-
Ρωτήστε τι θα μείνει,τους "αρίστους" που ψηφίσατε παιδιά!
-
Ψαναψηφιστε το Κουλη για να φύγετε και σεις από τη πόλη σας.
-
Ολακαλα,μετα την αποχωρηση απο την καλπη, δωρο ενα φασ---λο.
-
Μην φοβάστε παιδιά θα έρθου α).Φυλακες. β)ΒΙΠΕ γ) Βιοτεχνικο παρκο δ) Φαρμακευτικη εταιρεια ε) Ο δρομος Λευκτρο-Άνω Καρυες-Ανδριτσαινα ε) Πάρκο με Φοτοβολταικα. στ)ΧΥΤΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΑΙ??? ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ???
-
41% όλεθρος






