Τροχαίο με τραυματισμό στο κέντρο της Μεγαλόπολης - Τραυματισμένη γυναίκα περίμενε ασθενοφόρο να έρθει από την Τρίπολη
Τροχαίο ατύχημα συνέβη το Σάββατο στο κέντρο της πόλης της Μεγαλόπολης.
Μηχανάκι χτύπησε ηλικιωμένη γυναίκα με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί.
Αναφορά αναγνώστη του "Καλημέρα Αρκαδία" από την περιοχή αναφέρει ότι μέχρι η τραυματισθείσα να μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από την Τρίπολη.
Το πρόβλημα που αναδείχθηκε ουσιαστικά έχει να κάνει με την έλλειψη διαθέσιμων οδηγών στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, με αποτέλεσμα και περιστατικά σαν αυτό, να χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
Σχετικά Άρθρα
- Η στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαγεωργίου με Μιχόπουλο και Μποζά-Λυμπεροπούλου
- Η Μεγαλόπολη «Κιβωτός του Κόσμου» | Γράφει ο Ι.Γ. Ασημακόπουλος
- Μάκαρης - Φαράντος: Διεκδικούμε μια πραγματικά Δίκαιη Μετάβαση για τη Μεγαλοπολη– Όχι στην ερημοποίηση
- Ανατροπή νταλίκας στον Κολοσούρτη (εικόνες)
- Μακαρης - Φαραντος για Μεγαλόπολη: "Η καρδιά της Πελοποννήσου απαιτεί μέλλον, όχι μόνο αναμνήσεις" (vd)
1 σχόλιο
-
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!






