Επίσκεψη στην Μεγαλόπολη σχεδιάζει ο Μητσοτάκης!
Στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Μεγαλόπολη πρόκειται να βρεθεί μέσα στον Ιούνιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να αναφερθεί σε νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν από το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.
Σε χθεσινό ρεπορτάζ μάλιστα ο δημοσιογράφος Στάυρος Παπαντωνίου στην εφημερίδα "Καθημερινή" αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο σημειώνοντας μεταξύ άλλων:
Σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση έχει σύμμαχο και τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, ο οποίος παρά το γεγονός πως προέρχεται από «σαμαρική μήτρα» είναι απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά του και βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την κυβέρνηση. Οι πληροφορίες, μάλιστα, από το Μαξίμου λένε πως «ο κ. Πτωχός έχει την απόλυτη συμπαράσταση της κυβέρνησης στα αιτήματά του», ώστε να περάσει η Πελοπόννησος στην επόμενη φάση της. Δεν είναι τυχαίο πως δεν πάει πολύς καιρός που ακόμη ένας «σαμαρικής καταγωγής» υπουργός, ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, είχε περιοδεύσει σε Μεσσηνία και Αρκαδία μαζί με τον κ. Πτωχό".
Σχετικά Άρθρα
- Αμάδες και Αποκριάτικο Γλέντι στους Αραχαμήτες – Η παράδοση γίνεται ξανά γιορτή
- "Βούρκος" ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Παναρκαδικού καταγγέλλει γυναικεία ομάδα από το Ρέθυμνο! (vd)
- Η εορτή του Δημητσανίτη Παρθενίου Πετράκη από την Αδελφότητα Δημητσανιτών και τη Μονή Ασωμάτων - Πετράκη
- Η παράταξη Μάκαρη καταλογίζει πολιτική ευθύνη για την καθίζηση στο δρόμο προς Ίσαρη – Βάστα
- Η στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαγεωργίου με Μιχόπουλο και Μποζά-Λυμπεροπούλου
4 σχόλια
-
Ουουουουουουουουουουουουουου
-
Είσαι ανεπιθύμητος παλιορεμάλι
-
πάλι υποσχέσεις για νέες θέσεις εργασίας ο επιδοτούμενος αγρότης του ΟΠΕΚΕΠΕ??
-
Ουστ γκαντεμόσκυλο






