Μεγαλόπολη | Ξεκίνησαν οι εργασίες για το επιχειρηματικό Πάρκο στο Ψαθί (εικόνες)

Την έναρξη των πρώτων εργασιών στο Πάρκο Ψαθιού ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Κώστας Μιχόπουλος, δίνοντας το σύνθημα για ένα από τα πλέον κρίσιμα έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα στην περιοχή.
«Ξεκινήσαμε... στο Πάρκο Ψαθιού!» έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφίες που απεικονίζουν τις χωματουργικές εργασίες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο σημείο.
Το έργο αφορά τη δημιουργία Βιομηχανικού Πάρκου σε έκταση στην περιοχή Ψαθί, στην καρδιά της μεταλιγνιτικής Μεγαλόπολης, και στόχο έχει μελλοντικά να αποτελέσει πυλώνα επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, προσφέροντας σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και νέες θέσεις εργασίας για την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Την Τετάρτη ο κ. Μιχόπουλος θα προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου.
Σχετικά Άρθρα
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα – Πτωχός: «Τιμούμε την πίστη, την παράδοση και τις ρίζες που κρατούν τον τόπο μας ζωντανό»
- Αστέρας AKTOR | "Αρέσει ο Καλογερόπουλος του Ολυμπιακού"
- Πανθυρεατικός | Συνεχίζει το τεχνικό τιμ και όλοι οι παίκτες του περσινού ρόστερ!
- Η Καρυστιανού κατέθεσε 1.300.000 υπογραφές για την κατάργηση της ασυλίας πολιτικών
- Μπάσκετ | Στον τελικό του πρωταθλήματος παμπαίδων ο Πελασγός Μεγαλόπολης (vd)