Απάντηση Εργατικού Κέντρου σε Μιχόπουλο: "Ποτέ δεν συναινέσαμε στη μετακίνηση εργαζομένων της ΔΕΗ για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης"

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου (23.7.2025)
Σχετικά με την αναφορά του Δημάρχου Μεγαλόπολης στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στη διαμάχη του χαρτοπόλεμου που έχει ανοιχτεί μεταξύ της παράταξής του και της αντιπολίτευσης για μετακίνηση εργαζομένων της ΔΕΗ για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, ενημερώνουμε την κοινωνία και τους εργαζόμενους ότι το Ε.Κ.Αρκαδίας ποτέ δεν συναίνεσε και δεν συναινεί στην ονομαστική μετακίνηση προσωπικού στις νέες θέσεις που προέκυψαν μετά το κλείσιμο των Λιγνιτικών Μονάδων και των Ορυχείων της Μεγαλόπολης.
Η πάγια θέση του Ε.Κ.Αρκαδίας είναι:
Α) Όχι στη βίαιη απολιγνιτοποίηση της Μεγαλόπολης και στην ερημοποίηση του Λεκανοπεδίου από την φυγή των νέων ανθρώπων.
Β) Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να μείνουν στο Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης, χωρίς να μετακινηθούν εκτός Λεκανοπεδίου και εκτός Νομού, σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις του Δημάρχου.
Γ) Όλες οι Μονάδες Υγείας του Νομού πρέπει να επανδρωθούν με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
Δεν μπορεί το Ε.Κ.Αρκαδίας να μπει στις παραταξιακές διαμάχες του Δήμου.
Για το Εργατικό Κέντρο οι εργαζόμενοι ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Το Δ.Σ.
Σχετικά Άρθρα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη (24/7/2025) στον δήμο Τρίπολης
- Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη στον προαύλειο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης
- Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε έργα για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης μας και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού»
- Εθνική Πόλο γυναικών | Στην κορυφή του κόσμου!
- 25 χρόνια από τότε που έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά ο Ασεάτης Αντιπύραρχος, Ηλίας Γκάτσος