ΕΤΕ ΔΕΗ Μεγαλόπολης: "Δεν είχαμε καμία ενημέρωση και συμμετοχή στην απόφαση μετακίνησης συναδέλφων μας στο Κέντρο Υγείας"
Η Ενωση Τεχνικων ΑΗΣ Μεγαλοπολης ενημερώνει:
Σχετικά με το αίτημα του δημάρχου Μεγαλόπολης κ.Μιχοπουλου , για μετακίνηση τεσσάρων συναδέλφων στο ΚΥ Μεγαλόπολης , δηλώνουμε πως η ΤΔΕ ΕΤΕ ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ δεν είχε καμία ενημέρωση και συμμετοχή στην απόφαση αυτή. Ουτε σε κάποια άλλη απόφαση καποιου φορέα για κάποια ονομαστική μετακίνηση. Από την πρώτη στιγμή η θέση μας ήταν ξεκάθαρη: ίσες ευκαιρίες για όλους τους συναδέλφους, χωρίς καμία ονομαστικη διάκριση, και τη διατήρηση της εργασίας τους εντός του λεκανοπεδίου.
Εκ του ΔΣ
Ο πρόεδρος ΣΠΑΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
Ο γραμματέας ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ
Σχετικά Άρθρα
- Έρευνες για την εξαφάνιση του Αλέξη Κούτρου στη Γορτυνία | Απαγορεύτηκε το κυνήγι σε Καρκαλού, Δημητσάνα και Βαλτεσινίκο
- Ο Γιώργος Παπαηλιού προανήγγειλε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος | "Δεν πρόκειται να αποστώ από την πολιτική. Είμαι δεμένος με την Αρκαδία"
- Ο Γιάννης Τσιώλης στον Παναρκαδικό
- Πρόταση για τη δημιουργία γλυπτού στη Νεστάνη προς τιμήν του σκύλου που ακολούθησε αθλητή του Σπάρταθλον
- Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά στο Λεωνίδιο!
1 σχόλιο
-
Ψάχνουν ηλεκτρολόγους τα κέντρα υγείας;;






