Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Γιορτή Μελιτζάνας στο Σουλάρι Μεγαλόπολης! (εικόνες)
Η επιτροπή γευσηγνωσίας αποτελούμενη από την κ. Μαρία Μανιάτη, πρόεδρο κοινότητας Λεονταρίου, τον κ. Ηλία Δημόπουλο, πρόεδρο κοινότητας Φαλαισίας και τον κ.Γεώργιο Αθανασόπουλο πρόεδρο κοινότητας Βουτσαρά, είχε πάρει σοβαρά το ρόλο της, οι κουζίνες στο χωριό μας αλλά και στα γειτονικά χωριά είχαν πάρει φωτιά , και μια πανδαισία γεύσεων μελιτζάνας πλημμύρισε τη γιορτή μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν όσοι παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη της επιτροπής γευσηγνωσίας , τα παιδιά του χωριού μας που βοήθησαν στο σερβίρισμα και σε όλη την οργάνωση της βραδιάς, άλλα τα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις κυρίες μαγείρισσες που με τις δημιουργίες τους πλημμύρισαν γεύσεις και αρώματα τη βραδιά μας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να αναφερθεί στον κ. Αθανάσιο Σεφέρο που πρόσφερε το πρώτο δώρο της γιορτής, ένα τριήμερο στο Αγκίστρι, στη κ. Στεφανία Αντωνίου που πρόσφερε μια περιήγηση με άλογα στο Λούσιο ποταμό και στα καταστήματα της Μεγαλόπολης που πρόσφεραν τα υπόλοιπα δώρα.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου να ανταμώσουμε περισσότεροι!
Σχετικά Άρθρα
- Πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με επιδότηση έως 14.220 € για επιχειρήσεις σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Γορτυνία
- Νέα χρηματοδότηση 15.000.000 € για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Δήμος Γορτυνίας | Αντιπυρική Περίοδος - Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και δήλωση στο Μητρώο
- "Οι δημόσιες δομές ψυχικής υγείας είναι περιορισμένες και υποστελεχωμένες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"
- ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Αρκαδίας | Κάλεσμα για την εκδήλωση στην Ακροναυπλία






