Φυλακές Μεγαλόπολης | Ζήτησε το ΦΕΚ ο Χριστογιαννόπουλος - Μιχόπουλος: "Υπάρχει και ΦΕΚ και εξασφαλισμένη πίστωση"
Την πηγή χρηματοδότησης για τις φυλακές Μεγαλόπολης, αλλά και το ΦΕΚ που επικαλέστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, ζήτησε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο κ. Χριστογιαννόπουλος ζήτησε αυτά τα στοιχεία, εξηγώντας ότι είναι υπέρ της κατασκευής αυτού του έργου για την περιοχή.
Ο δήμαρχος Κώστας Μιχόπουλος απάντησε ότι υπάρχει ΦΕΚ το οποίο θα φέρει σε επόμενη συνεδρίαση και εηξαφαλσιμέη χρηματοδότηση από το Ταμείο της Δίκαιης Μετάβασης.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Φυλακές Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, Κώστας Μιχόπουλος, Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- 2026 | Η Ημέρα Μνήμης του Θρακικού Ελληνισμού θα τιμηθεί στην Τρίπολη
- Πορεία στο κεντρικό Μαίναλο από τον ΣΑΟΟ
- Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Άστρος
- Το Πασχαλινό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα της Μεγαλόπολης
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Αλλαγή ώρας στο δρομολόγιο "Τρίπολη - Ναύπλιο"






