Menu
RSS
Τρίτη, 02/12/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Κοντά στις 20.000 € το κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Κοντά στις 20.000 € το κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, συζητήθηκε η διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων 2025.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μεγαλόπολης Γιώργος Μαρκολιάς ενημέρωσε το σώμα του συμβουλίου ότι το κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων φτάνει τις 19.900 ευρώ. Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου θα γίνει την Παρασκευή 12.12.2025, ενώ στις 24.12.22025 θα υπάρξει μια εκδήλωση με φουσκωτά για παιδιά.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στις εκδηλώσεις ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, τονίζοντας ότι θα γίνουν εκδηλώσεις στην Καρύταινα, αλλά και στους Χράνους.

Το κόστος είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι, κατά περίπου 3.500 ευρώ όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Γκρίτζαλης ρώτησε για ο τέως δήμος Φαλαισίας έμεινε εκτός εκδηλώσεων.

Ο Αντιδήμαρχος απάντησε ότι δεν έμεινε εκτός. Τις επόμενες ημέρες, το αρμόδιο συνεργείο του δήμου θα στολίσει και το Λεοντάρι. «Ο τοπικός Πρόεδρος της Καρύταινας συνέχεια ζητά εκδηλώσεις, δεν έχουμε κάποιο αίτημα από το Λεοντάρι» τόνισε ο κ. Μαρκολιάς.

Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...