Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας | Αίθουσα "Χρήστος Πουλόπουλος" στον Δήμο Μεγαλόπολης (εικόνες)
Στις 21-1-2026, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας, μετέβηκε στη Μεγαλόπολη, όπου πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Μεγαλόπολης δύο εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό του Δήμου.
Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και ονοματοδοσία μιας αίθουσας, με το όνομα του αείμνηστου συναδέλφου Χρήστου Πουλοπούλου, ενώ η δεύτερη κοπή βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σχετικά Άρθρα
- Συμπλοκή μαθητών στο ΕΠΑΛ Τρίπολης
- Κοπή πίτας Συλλόγου Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας | Κούλης: "Στη Γορτυνία, τα σχολεία μας είναι κύτταρα ζωής και ελπίδας"
- Θετική κατεύθυνση με σαφείς επισημάνσεις από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- Επιστολή αναγνώστριας για επιθετικά αδέσποτα σκυλιά στην Τρίπολη
- Δημοτική Αρχή και Πρόεδροι Κοινοτήτων συζήτησαν για προβλήματα στα χωριά (εικόνες)






