Μεγάλες ζημιές στο δρόμο προς Ίσαρη - Βάστα | Αυτοψία την Δευτέρα από μηχανικούς της Περιφέρειας
Αυτοψία στο σημείο που έχει γίνει κατολίσθηση στον δρόμο για Ίσαρη-Βάστα, έκανε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Κουρουνιώτη και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ίσαρη κας Γιώτας Πολυχρονοπούλου.
Οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι πολύ μεγάλες και έχει γίνει διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.
Αύριο Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου αναμένονται μηχανικοί της Περιφέρειας και ο Αντιπεριφεριεάρχης κ. Μανδρώνης Κωνσταντίνος, για να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία τω οχημάτων, να λήξει ο αποκλεισμός των 2 χωριών και να σχεδιαστεί η αντιμετώπιση του προβλήματος.
Σχετικά Άρθρα
- Τον ΓΣ Κορωπίου θα φιλοξενήσει ο Πήγασος Θυρέας
- Επιτροπή Αγώνα στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου | Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Κυριακής στην Τρίπολη
- Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας στην Αρκαδία
- Στα γυρίσματα της εκπομπής «Αχ Ελλάδα Σ’ αγαπώ» οι δρομείς του ΣΔΥΤ!
- Ο απολογισμός του Κώστα Μανδρώνη | Σημαντικές ειδήσεις για αντιπλημμυρικό σε Ζευγολατιό - Νεοχώρι, λιμάνι Λεωνιδίου και δρόμο Τρίπολης - Άστρους
1 σχόλιο
-
όταν έκανε επερώτηση ο Γιαννακούρας περί άλλων ασχολείτο η περιφερειακή αρχή.






