Αυτοκίνητο του δήμου παραμένει στο Ίσαρη για να μεταφέρει κατοίκους του αποκλεισμένου χωριού προς τη Μεγαλόπολη
Αυτοκίνητο του Δήμου Μεγαλόπολης θα παραμείνει όλο το Σαββατοκύριακο στο χωριό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, όπως και σήμερα, μεταφέροντας όποιον επιθυμεί να μεταβεί στη Μεγαλόπολη.
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο κ. Κουρουνιώτη και τον οδηγό του Δήμου μας κ. Γιάννη Σμύρνη. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης της οδικής κυκλοφορίας για τη διαμόρφωση της παράκαμψης του Αγίου Νικολάου.
Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ίσαρη
Παναγιώτα Ζαχαροπούλου Πολυχρονοπούλου
Σχετικά Άρθρα
- Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.
- Τα συγχαρητήρια της ΑΕΚ Τρίπολης στον Αστέρα - "Δίκαιη και άξια παραμονή"
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος τίμησε Γατσόπουλο, Παναγόπουλο και Αναστόπουλο
- Tigers: "Δεν πανηγυρίζουμε για την 3η απ' το τέλος θέση στο πρωτάθλημα - Η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά και να λειτουργήσει σοβαρά"
- Επίκαιρη ερώτηση από το ΚΚΕ | "Πλήρης κάλυψη των πληγέντων αγροτών της Πελοποννήσου από τον πρόσφατο καταστροφικό παγετό"






