Χριστογιαννόπουλος: "Αυτή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης δεν πρέπει να τη χάσει κανείς"
ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΣ.
Αύριο 23 -03-3026 στις 8 το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης, μετά από πρόταση της παράταξής μας, "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" θα συζητηθεί το θέμα της ενοικίασης του οικοπέδου του Υπουργείου γεωργικής ανάπτυξης και τροφίμων.
Ένα θέμα το οποίο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί κατ' επανάληψη από το Δήμαρχο και κάποια. μέλη της. παράταξης του σαν μέσο λασπολογίας , με έντονη παραποίηση στοιχείων.
Επιτέλους θα πρέπει ,τουλάχιστον στο Δημοτικό Συμβούλιο να ακούγονται αλήθειες που προκύπτουν από στοιχεία και πραγματικά γεγονότα και όχι από κραυγές και αναθέματα.
Επιτέλους οι κουβέντες των καφενείων πρέπει να. πάψουν να αποτελούν μέρος του δημόσιου λόγου.
Παρακουλουθείστε λοιπόν την απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , από την σελίδα του Δήμου για να μάθετε την αλήθεια.
Για να μην μπορεί η έντονη παραπληροφόρηση
να οδηγεί την ενημέρωση σας σε κατεύθυνση πλήρως αντίθετη από αυτή της αλήθειας.
Δημοτική παράταξη
"ΒΗΜΑ. ΣΤΟ. ΑΥΡΙΟ "
Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για τις μετακινήσεις προσωπικού της 6ης Υ.Πε. – Ζητούνται άμεσες επιστροφές και διαφανής κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών
- Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Αρκαδίας | Στο επίκεντρο ο καθαρισμός υδατορεμάτων και η πορεία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων
- Υπογράφτηκε σύμβαση 600.000 € για τη βελτίωση του δρόμου Άστρους – Λεωνιδίου
- Πρεμιέρα την Κυριακή για τον Πανθυρεατικό στη Γ' Εθνική!
- Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης






