Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΦΚΑ: Υπόσχεση δεν θα υποβαθμιστούν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Μεγαλόπολης

ΕΦΚΑ: Υπόσχεση δεν θα υποβαθμιστούν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Μεγαλόπολης
Την Δευτέρα 10/07/2017 στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονύσιου Παπαδόπουλου με τον Διευθυντή ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξη. Στην συνάντηση παρευρέθησαν και ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ κ.Σιέμπος και συνεργάτες τους.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να στηριχθεί λειτουργικά και ουσιαστικά το τοπικό κατάστημα ΙΚΑ στην Μεγαλόπολη. Επισήμανε ότι είναι ένα υποκατάστημα, το μοναδικό στον Δήμο, που καλύπτει μεταξύ άλλων έναν αριθμό χιλιάδων εργαζομένων της ΔΕΗ, όπως και εργαζομένων εταιριών που συνεργάζονται με την ΔΕΗ. Οι διοικούντες τον ΕΦΚΑ διαβεβαίωσαν τον κ. Δήμαρχο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει με το νέο οργανόγραμμα διοικητής ανασυγκρότησης λειτουργική και ουσιαστική υποβάθμιση των Υπηρεσιών του καταστήματος στην πόλη.

Για το ζήτημα με τις απαιτήσεις των παλαιών οφειλών και προστίμων σε δικαιούχους αποζημιώσεων από τις πυρκαγιές του 2007, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης επανέλαβε την θέση των πάρα πολλών εκατοντάδων δικαιούχων, ότι πρέπει να παραγραφούν όλες οι αξιώσεις, και οι παλαιές οφειλές και τα πρόστιμα. Νεότερες εξελίξεις θα υπάρξουν στο επόμενο διάστημα αφού το αρμόδιο Υπουργείο είναι διατεθειμένο να εξαντλήσει για το θέμα όλα τα νομικά και διοικητικά περιθώρια.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...