Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Digea | Αναβαθμίζει τον εξοπλισμό της για να βλέπουν τα τηλεοπτικά κανάλια τα χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης

Digea | Αναβαθμίζει τον εξοπλισμό της για να βλέπουν τα τηλεοπτικά κανάλια τα χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης
Σύσκεψη εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους της Digea, και συγκεκριμένα με τον κ. Βασίλη Καλογήρου, επικεφαλής Σχεδιασμού Ραδιοδικτύου και την κα. Κολιάδου Ιωάννα, Προϊσταμένη του Τμήματος Marketing, πραγματοποιήθηκε στις 21/07/2017 στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης. Στην συνάντηση, η οποία έγινε μετά από επιθυμία του κ. Δημάρχου, παρευρέθησαν από πλευράς Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Φαλαισίας κ. Σταύρος Αθανασόπουλος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολύβιος Κακκαβάς.

Οι εκπρόσωποι της Digea ενημέρωσαν την Δημοτική Αρχή ότι πρόκειται να εγκατασταθεί νέος μεγαλύτερος ιστός, ο οποίος θα έχει μεγαλύτερο ύψος έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη κάλυψη σήματος για την πόλη της Μεγαλόπολης (ήδη έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην πόλη). Συζητήθηκαν λύσεις και για το πρόβλημα έλλειψης σήματος σε συγκεκριμένες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας.

Η Δημοτική Αρχή τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν όλες οι ενέργειες ούτως ώστε να δοθούν οριστικές λύσεις για την κάλυψη του σήματος και για την οριστική επίλυση όλων των προβλημάτων που αφαιρούν από πολλούς κατοίκους του Λεκανοπεδίου το δικαίωμα να παρακολουθούν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Εκ του Δήμου

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...