Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργα στα δίκτυα ύδρευσης στα χωριά Σκορτσινού, Ίσιωμα, Ίσαρη, Λυκόχια και Καράτουλα

Έργα στα δίκτυα ύδρευσης στα χωριά Σκορτσινού, Ίσιωμα, Ίσαρη, Λυκόχια και Καράτουλα
Με αποφάσεις  της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκε ο τρόπος εκτέλεσης και ψηφίστηκαν οι πιστώσεις για την αποκατάσταση υδραυλικών βλαβών δικτύου ύδρευσης σε χωριά του Δήμου Μεγαλόπολης.

ΣΚΟΡΤΣΙΝΟΥ

Ανάδοχος ο κ. Σπυρίδων Ρέτσος  - προϋπολογισμός 644,80 ευρω.
Στην Τ.Κ. Σκορτσινού της Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης, έχουν παρουσιαστεί βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης και απαιτείται η αποκατάστασή τους προκειμένου να αρθούν οι κίνδυνοι απώλειας ύδατος. Αναλυτικά οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν:
  1. Στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης πλησίον του πρώην δημοτικού σχολείου θα γίνουν εργασίες καθαρισμού τμήματος του δικτύου που έχει φράξει από άλατα, με κατάλληλο πιεστικό, αφού πρώτα εντοπιστεί το τμήμα και το συνολικό μήκος του αγωγού που έχει παρουσιάσει το πρόβλημα. Προκειμένου να αποκαλυφθεί ο αγωγός θα καθαιρεθεί και τμήμα του τσιμεντοστρωμένου οδοστρώματος. Επίσης στο υπάρχον δίκτυο θα γίνει αλλαγή βάνας 2¨. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι 1 βάνα cim 2¨, 1 άκρο κολλητό Φ63*2¨ και 4 ηλεκτρομούφες.
  2. Επισκευή στο εξωτερικό δίκτυο άντλησης στη θέση ¨Βαρβαρέϊκο¨. Σε υπάρχουσα διαρροή του δικτύου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες, ο εντοπισμός της διαρροής, η αποκατάστασή της και η επανεπίχωση του σκάμματος. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι : 1 ζιμπό Φ90 συστολικό, 1 φλάντζα πλαστική και 4 βίδες γαλβανισμένες Μ17.
ΙΣΑΡΗ

Ανάδοχος ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος – Προϋπολογισμός 1.264,80 €
Στην Τ.Κ. Ίσαρη της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης, έχουν παρουσιαστεί βλάβες στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης και απαιτείται η αποκατάστασή τους προκειμένου να γίνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα η υδροδότηση της Τοπικής Κοινότητας. Αναλυτικά οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν:
  1. Στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης πλησίον του πρώην δημοτικού σχολείου θα γίνουν επισκευές σε δύο σημεία του κεντρικού δικτύου ύδρευσης σωλήνα πολυαιθυλενίου διατομής Φ90 και Φ63. Θα γίνουν οι απαιτούμενες χωματουργικές εργασίες εντοπισμού της βλάβης, η επισκευή της, η δοκιμή του δικτύου και η επανεπίχωση του σκάμματος. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι 2 ηλεκτρομούφες Φ63 16atm, 2 ζιμπό Φ63 μαντεμένια και 1 μέτρο σωλήνα πολυαιθυλενίου Φ63 16atm.
  2. Επισκευή σε δύο μειωτές πίεσης του κεντρικού δικτύου ύδρευσης.
  3. Επισκευή αγωγού πολυαιθυλενίου διαμέτρου Φ90 πλήρωσης κεντρικής δεξαμενής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι 2 ηλεκτρομούφες Φ90 25atm, 2,00 μέτρα σωλήνα πολυαιθυλενίου διαμέτρου Φ90 20atm.
ΙΣΙΩΜΑ ΚΑΡΥΩΝ

Ανάδοχος ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος – Προϋπολογισμός 2.480,00€
Στην Τ.Κ. Ίσιωμα Καρυών της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης και στη θέση ¨Άγιος Ιωάννης¨ θα γίνει με την παρούσα μελέτη εκτροπή της κεντρικού δικτύου ύδρευσης σε συνολικό μήκος 90,00 μέτρων, διότι η κατασκευή του κτιρίου του Παλαιοντολογικού Μουσείου γίνεται σε θέση που περνά ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης.
 Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν την εκσκαφή καναλιού μήκους 90 μέτρων, πλάτους 70 εκατοστών και βάθους 50 εκατοστών, την τοποθέτηση του νέου αγωγού ύδρευσης από πολυαιθυλένιο διαμέτρου Φ63 16atm., την σύνδεσή του στα άκρα με τον αγωγό που υφίσταται και την επίχωση του καναλιού με άμμο και κατάλληλα θραυστά υλικά.
 Επίσης θα τοποθετηθεί καλώδιο ενσύρματης εντολής πλήρωσης της δεξαμενής (3 καλώδια * 2,5mm) συνολικού μήκους 100 μέτρων.

ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ

Ανάδοχος ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος – Προϋπολογισμός 3.992,80€
Εργασίες – αποκατάσταση βλαβών στο κεντρικό εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης που οδηγεί το νερό υδροδότησης προς την Τ.Κ. Λυκοχίων με αφετηρία την πηγή Σαβαλά. Οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν αφορούν:
- Στο ύψος της Παύλιας θα γίνει επισκευή σε διαρροή του δικτύου από αμίαντο διαμέτρου Φ180 σε συνολικό μήκος 4,00 μέτρων. Θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες χωματουργικές διαμορφώσεις εντοπισμού της βλάβης, η αποκατάσταση της βλάβης και η επανεπίχωση του σκάμματος. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι δύο ζιμπό επισκευής.
- Επίσης σε δεύτερο κοντινό σημείο θα γίνει επισκευή σε δυο ζιμπό και καθαίρεση υφιστάμενου φρεατίου προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη εντός του φρεατίου με αντικατάσταση τμήματος του αμιαντοσωλήνα με σωλήνα πολυαιθυλενίου διαμέτρου Φ160 16atm συνολικού μήκους 2,00 μέτρων. Θα κατασκευαστεί νέο φρεάτιο διαστάσεων (1,00*1,00*0,80)μ. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι δύο ζιμπό επισκευής Φ180 16atm.

ΛΥΚΟΧΙΑ

Ανάδοχος ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος – Προϋπολογισμός 2.542,00 €
Εργασίες – αποκατάσταση βλαβών στο κεντρικό εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης που οδηγεί το νερό υδροδότησης της Τ.Κ. Λυκοχίων με αφετηρία την πηγή Σαβαλά. Οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν αφορούν:
  1. Στη θέση ¨Αμυγδαλιές¨ θα γίνει επισκευή σε διαρροή του δικτύου από αμίαντο διαμέτρου Φ150. Θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες χωματουργικές διαμορφώσεις εντοπισμού της βλάβης, η αποκατάσταση της βλάβης και η επανεπίχωση του σκάμματος. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι ζιμπό επισκευής Φ180- Φ160.
  2. Στο ύψος του Ελληνικού και παραπλεύρως του κτήματος Κόνιαρη Ιωάννη, θα γίνει επισκευή σε διαρροή του δικτύου αγωγού αμιάντου διαμέτρου Φ250, επισκευή σε εξαεριστικό του δικτύου και τάπωμα βάνας καθαρισμού. Θα προηγηθούν οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες και η επανεπίχωση των σκαμμάτων μετά την επιδιόρθωση των βλαβών. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι τέσσερα τεμάχια ημιφλατζωτού συνδέσμου μεγάλων αντοχών διατομής Φ240*270mm.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...