Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμαρχος Μεγαλόπολης | Αιχμές για όσους διεκδικούν εκπτώσεις στο ρεύμα – «Λειτουργούν σπασμωδικά και πρόχειρα»

Δήμαρχος Μεγαλόπολης | Αιχμές για όσους διεκδικούν εκπτώσεις στο ρεύμα – «Λειτουργούν σπασμωδικά και πρόχειρα»

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος αναφέρεται στην κυβερνητική απόφαση να μειωθεί η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος έως και 30%, για όλα τα σπίτια του Δήμου Μεγαλόπολης.
«Είναι ανακουφιστικό ότι η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα και απέδωσε όχι ως χάρισμα, αλλά ως αναγνώριση δικαιώματος ,αυτή τη διόλου ευκαταφρόνητη υλική απολαβή. Η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί και μια ηθική αναγνώριση της Πολιτείας στη διαχρονική προσφορά της Μεγαλόπολης στην Εθνική οικονομία και στην ενεργειακή ισχύ της χώρας» είπε αρχικά ο Δήμαρχος.
Για να συνεχίσει … «Λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, πολλά που ακολούθησαν, τα περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου από τη σπασμωδική αντίδραση δημοτικών αρχών άλλων περιοχών της Πελοποννήσου, να διεκδικήσουν επέκταση της ρύθμισης για τους δήμους τους. Απέφυγα να τοποθετηθώ επισήμως όλες αυτές στις ημέρες. Σήμερα έχω να πω ότι όλοι αυτοί που βιαστικά τοποθετήθηκαν εκ των υστέρων επί του θέματος, έπρεπε να είχαν μελετήσει την ουσία και την επιχειρηματολογία που στηρίχθηκε το αίτημα της Μεγαλόπολης και της Δυτικής Μακεδονίας. Έστω ας είχαν μπει στον κόπο να συζητήσουν εκ των προτέρων μαζί μου ή να ζητήσουν να τους ενημερώσω.
Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαν πιστέψει και δεν το διεκδίκησαν νωρίτερα.
Όσο για αυτούς ευτυχώς ελάχιστοι που συνέδεσαν τη συγκεκριμένη ρύθμιση με ευφάνταστα σενάρια εξελίξεων όσον αφορά τα απορρίμματα (σ.σ. ουσιαστικά απαντά έμμεσα στην τοποθέτηση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, για σχεδιασμό να φέρουν τα σκουπίδια της Νότιας Ελλάδας στην Μεγαλόπολη), φαίνεται με πόση προχειρότητα προσεγγίζουν αυτό το ζήτημα.
Πρωταρχικό μου μέλημα είναι η προάσπιση των τοπικών συμφερόντων και μέλημα είναι να κλείσει θετικά και η ρύθμιση για μείωση του ρεύματος στις επιχειρήσεις.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...