Menu
RSS
Κυριακή, 06/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πεζοδρόμιο θα κατασκευαστεί στην περιφερειακή οδό της Μεγαλόπολης

Πεζοδρόμιο θα κατασκευαστεί στην περιφερειακή οδό της Μεγαλόπολης

© www.kalimera-arkadia.gr

Την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου Περιφερειακής Οδού Δ.Κ. Μεγαλόπολης», συνολικού π/σμού 74.300,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%,  για την εκτέλεση επειγουσών εργασιών κατασκευής πεζοδρομίου Περιφερειακής Οδού Δ.Κ. Μεγαλόπολης και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Με τη μελέτη προβλέπεται να γίνει κατασκευή πεζοδρομίου με πλάτος 2,00 μέτρων του δρόμου από διασταύρωση επαρχιακής οδού Μεγαλόπολης –Τρίπολης πρός παράκαμψη με την νέα Εθνική οδό μέχρι τα φανάρια.

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι.

Α. Καθαίρεση των παλαιών κρασπέδων μεταφορά των στην αποθήκη του Δήμου και κατασκευή νέων. Κατά μήκος του πεζοδρομίου και προς τα χωράφια θα κατασκευαστή τοιχίο περίπου 0,40 μέτρων για να μην πέφτουν τα χώματα από τα χωράφια στο πεζοδρόμιο. Στις διαβάσεις θα κατασκευαστούν ράμπες για ΑΜΕΑ.

Β. Η επίστρωση του πεζοδρομίου θα γίνει με κυβόλιθους στο κέντρο κατά μήκος του πεζοδρομίου θα τοποθετηθούν πλάκες ΑΜΕΑ εφόσον στο πεζοδρόμιο έχει προηγηθεί εξυγίανση σωλήνα άρδευσης μία στρώση με 3Α Τσιμεντόστρωση και επίστρωση με κυβόλιθους.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...