Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ειδικό τέλος εις βάρος της ΔΕΗ και της "Λιγνιτικής Μεγαλόπολης" θα ζητήσει ο Δήμος!

Ειδικό τέλος εις βάρος της ΔΕΗ και της "Λιγνιτικής Μεγαλόπολης" θα ζητήσει ο Δήμος!
Με ομόφωνη απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη απόφασης, επιβολής ειδικού τέλους σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 14 του άρθρου 25 του Ν. 1828/89 για το οικ. έτος 2019, ως εξής:
Ο συντελεστής για τον υπολογισμό του ειδικού τέλους για το οικ. έτος 2019 ορίζεται σε 1,20 € ανά τετραγωνικό μέτρο στεγασμένου και μη στεγασμένου φωτιζόμενου χώρου της Επιχείρησης, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα στα διοικητικά όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Μεγαλόπολης (πρώην Δήμου Μεγαλόπολης) και Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος (πρώην Δήμου Γόρτυνος) όπως αυτά έχουν δηλωθεί.
Τα έσοδα υπολογίζονται στο ύψος των 881.369,03€ περίπου και προκύπτουν από τη συνολική επιφάνεια της υπόχρεου επιχείρησης ΔΕΗ ΑΕ (734.474,20 τετραγωνικά μέτρα).
Τα έσοδα αυτά θα διατεθούν για την εκτέλεση του ανταποδοτικού χαρακτήρα για τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης ΑΕ το παρακάτω έργο: 1.΄΄Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Αγίου Γεωργίου, σύνδεσης της Δ.Κ. Μεγαλόπολης με τις εγκαταστάσεις της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.΄΄.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...