Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φαλαισία | Αποκολλήθηκε κομμάτι του δρόμου που οδηγεί στον Οικισμό Σπανέικα (εικόνες)

Φαλαισία | Αποκολλήθηκε κομμάτι του δρόμου που οδηγεί στον Οικισμό Σπανέικα (εικόνες)

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων υπάρχει σε δημοτική οδό στη θέση «Σπάρτα» στον Οικισμό Σπανέικα της Τ.Κ. Πετρίνας λόγω αποκοπής τμήματος της οδού από μεγάλη κατολίσθηση μετά τις πολλές και έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με την ιδιομορφία του εδάφους.

Οι οικισμός εξυπηρετείται από την μοναδική εναλλακτική πρόσβαση δημοτικής οδού η οποία βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του οικισμού και καταλήγει στην Τ.Κ. Πετρίνα.

Άμεσα ο Δήμος ξεκίνησε εργασίες συντήρησης της εν λόγω εναλλακτικής οδού ώστε να διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση η ομαλή και χωρίς προβλήματα κίνηση των διερχόμενων οχημάτων.

Αυτοψία έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας που τόνισε: "Λόγω των πολλών βροχοπτώσεων και των πολλών επιφανειακών και υπόγειων ρεμάτων αποκολλήθηκε μεγάλος όγκος από χώματα και παρέσυρε μέρος του οδοστρώμστος που οδηγεί στον οικισμό με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πλήρως το χωριό Σπανέικα.

Μόλις ενημερωθήκαμε με τον Περιφερειάρχη για το πρόβλημα, επισκέφτηκα το σημείο για να βρούμε πρόσβαση προς το χωριό. Αποφασίσαμε να οδοστρώσουμε έναν χωματόδρομο για να υπάρξει επικοινωνία με το χωριό Σπανέικα.

Συνεργαστήκαμε με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μεγαλόπολης αλλά έπεσε νύχτα και  θα μεταφέρει εργολάβος μεγάλες ποσότητες χαλίκι για να στρώσουμε τον χωματόδρομο για να υπάρξει πρόσβαση στο χωριό, μιας και η οριστική λύση εκ των πραγμάτων θα καθυστερήσει."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...