Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκοπευτήριο θέλει να κατασκευάσει το Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης!

Σκοπευτήριο θέλει να κατασκευάσει το Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης!

Να γίνει δωρεάν παραχώρηση 60 στρεμμάτων στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγαλόπολης, σε έκταση που έχει απαλλοτριωθεί από τη ΔΕΗ και έχει παραχωρηθεί στο Δήμο στη δυτική εξωτερική απόθεση Χωρεμίου, για την κατασκευή σκοπευτηρίου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Ο Δημοτικός Σύμβούλος της πλειοψηφίας κ. Τσιριγώτης, εισηγούμενος το 4° Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, εξέθεσε ότι: "Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης μέσα σε ύλες τον τις άλλες δραστηριότητες, που είναι ένας πάρα πολύ δραστήριος Σύλλογος στο Δήμο μας, 800 μέλη από ότι λέει και ο κ. Αντιδήμαρχος, αριθμεί ο Σύλλογος.

Μέσα στις δραστηριότητες του λοιπόν, έχει την δραστηριότητα κατασκευής σκοπευτηρίού. Είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο του Κυνηγετικού Συλλόγου, ελπίζω και εύχομαι να έχει αίσιο τέλος, καθότι ένα τέτοιο έργο δεν έχει να κάνει μόνο με τους κυνηγούς, είναι και ένα αναπτυξιακό έργο, καθότι στην περιοχή μας αν δεν κάνω λάθος, μόνο στην Σπάρτη υπάρχει. Το 2000 λοιπόν η ΔΕΗ είχε παραχωρήσει στο Δήμο Μεγαλόπολης, μια έκταση 90 στρεμμάτων χωρίς αντάλλαγμα.

Η έκταση είχε περιέλθει στην ΔΕΗ με αναγκαστική απαλλοτρίωση, για τις ανάγκες εκμετάλλευσης τον ορυχείού Χωρεμίον και βρίσκεται στην δυτική εξωτερική απόθεση. Υπάρχουν οι συντεταγμένες, πού μας είχαν δώσει τότε με το έγγραφο και προτείνω σε αυτή την έκταση πού είχε παραχωρηθεί τότε στον Δήμο, το 2000, να παραχωρήσουμε τα 60 στρέμματα που ζητά ο Κυνηγετικός Σύλλογος, για την κατασκευή σκοπευτηρίου."

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΏΤΑ ΦΟΡΆ ΖΗΤΆΕΙ ΕΠΊΣΗΜΑ ΧΏΡΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΉΡΙΟ ΤΟ 2018. ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ ΚΆΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

  • Νικος
    Νικος Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το τάξιμο δεν πτώχευσε κανείς.εφοσον από το 2000 υπάρχει ο χώρος τώρα προεκλογικά το θυμήθηκαν όλοι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...