Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης ο Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης ο Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος
Ο Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης με την παράταξη «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».
 
"Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Τον προσεχή Μάιο θα αναδείξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, για την επόμενη δημοτική περίοδο (Σεπτέμβριος 2019 - Δεκέμβριος 2023).

Πρόκειται για μια περίοδο προσαρμογής στις συνθήκες που διαμορφώνονται στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης από την παρατεταμένη εθνική οικονομική κρίση και τη μεταλιγνιτική περίοδο, και παράλληλα, για μια περίοδο επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής και των πολιτικών που απαιτούνται για την ομαλή πορεία μας προς το μέλλον.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ως φορέας που εκπροσωπεί όλους τους πολίτες της περιοχής, εξακολουθεί να έχει πρωτεύοντα ρόλο στην προσπάθεια για την ανάκαμψή της. Μια προσπάθεια που συμμετέχουν όλοι: φορείς και κάθε πολίτης ξεχωριστά.

Βασική προϋπόθεση για να πραγματώνει αυτό το ρόλο είναι η υγιής λειτουργία του βασικού οργάνου διοίκησής του, δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να πάψει να είναι χώρος στείρων αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων και να γίνει χώρος σύνθεσης απόψεων και προτάσεων, που θα συντελούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου.

Ο πολιτικός πολιτισμός, η διαφάνεια, η αντιμετώπιση όλων των κατοίκων με σεβασμό και η διασφάλιση της νομιμότητας των πράξεων, πρέπει να αποτελούν βασικές αρχές μας στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, εκτιμούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, ως «ζωντανός» οργανισμός πρέπει να ανανεώνεται και να γίνεται πιο δημιουργικό και ισχυρό. 

Η κόπωση του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού, το οποίο επιμένει να εκπροσωπεί το Δήμο μας εσαεί, ως να μην υπάρχει άλλη λύση, συνηγορεί στην αναγκαιότητα της ανανέωσης, και από πλευράς ηλικιών και από πλευράς ενασχόλησης με τα κοινά.

Πιστεύοντας ότι ο Δήμος μας δικαιούται να αποκτήσει το κύρος που του αξίζει, και έχοντας γνώμονα τις παραπάνω κατευθύνσεις, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διαμορφώσουμε τη νέα πρόταση στα δημοτικά πράγματα, μέσα από την κατάρτιση του δημοτικού Συνδυασμού «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Στο Συνδυασμό αυτόν μετέχουν και πολίτες με εμπειρία στη διοίκηση και νέοι του Δήμου μας, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και την ενέργειά τους θα συντελέσουν στην ανάκαμψη της φθίνουσας πορείας που παρουσιάζει η περιοχή μας. Η προσωπική διαδρομή και στάση του καθενός εγγυάται την επίτευξη αυτού του στόχου.

Θα είμαστε σε διαρκή διάλογο με όλους τους πολίτες, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μετά από αυτήν, για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας!

Με εκτίμηση,

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ"
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...