Λεωνίδιο | Συνεχίζεται ο δωρεάν έλεγχος με μαστογραφία και Τέστ Παπ
Συνεχίζεται, στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» και διενεργείται δωρεάν εξέταση σε όλες τις γυναίκες ηλικίας από 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου, καθώς και στιςγυναίκεςαπό 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με μαστογραφία.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.
Η ειδική αυτοκίνητη μονάδα του ΕλληνικούΙδρύματος Ογκολογίας, παραμένει σταθμευμένη στο Λεωνίδιο, έξω από τον προαύλιο χώρο της Φάμπρικας Πολιτισμού.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27573.60202, 27573.60225 και 27136.10243 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Οι εξετάσεις είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.
Σχετικά Άρθρα
- Στην Αθήνα παρουσιάστηκε ο Ψηφιακός Αρχειακός Τόπος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)
- Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Τιμή στους Ήρωες της 25ης Μαρτίου και Προστασία της Πατρίδας"
- Βαγγέλης Γιαννακούρας: "Η Αρκαδία και η Τρίπολη στο επίκεντρο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου"
- Κώστας Βλάσης: "Τιμή και Μνήμη για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη – Παιδεία, Ενότητα και Σταθερότητα για την Ελλάδα"
- Δηλώσεις Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την 25η Μαρτίου: «Ενότητα και ετοιμότητα για την υπεράσπιση της ελευθερίας»






