Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μιχάλης Σωτηρόπουλος στη ΔΡΤ 91,5: "Το σλόγκαν που θέλουμε να έχουμε είναι αναρρίχηση στο Λεωνίδιο, καταδύσεις στον Τυρό" (vd)

Μιχάλης Σωτηρόπουλος στη ΔΡΤ 91,5: "Το σλόγκαν που θέλουμε να έχουμε είναι αναρρίχηση στο Λεωνίδιο, καταδύσεις στον Τυρό" (vd)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Επί της ουσίας" με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

"Είμαι σε εξαιρετική θέση όσον αφορά στα οικονομικά του Δήμου", ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Πολλές προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης όπως αυτές που αφορούσαν στους ΟΤΑ δεν προχώρησαν. Αντιθέτως φόρτωσαν με πολλές νέες αρμοδιότητες τους Δήμους χωρίς να έχουν τα κονδύλια".

Ακόμα ανέφερε πως ο βιολογικός καθαρισμός Λεωνιδίου, προσφάτως τέθηκε σε λειτουργεία, ενώ πρόσθεσε: "Είμαστε σε σκέψη για το εάν θα δημιουργήσουμε ΔΕΥΑ ή όχι. Είναι ένα θέμα προς συζήτηση".

Παράλληλα ο κ.Σωτηρόπουλος δήλωσε: "Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά στα τιμολόγια του νερού. Το μόνο που μας προβληματίζει αυτή την στιγμή είναι η διαχείριση των απορριμμάτων ως προς το κόστος. Θέλουμε να δούμε που θα καταλήξει το κόστος για να δούμε, πως θα το περιορίσουμε".

Για το Πάσχα και το εάν υπάρχει πληρότητα για την περιοχή, ανέφερε: "Το Πάσχα του Τυρού τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί. Αυτή την στιγμή η πληρότητα είναι γύρο στο 90%. Θα είναι μια τονωτική ένεση ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου".

Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος μίλησε για έργα που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, αλλά και για τους βασικούς στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη θητεία.

"Δεν ξέρω αν μπορεί να πάει παραπάνω το κομμάτι της αναρρίχησης στο Λεωνίδιο. Έχει εκτοξευθεί! Το σλόγκαν που θέλουμε να έχουμε είναι αναρρίχηση στο Λεωνίδιο, καταδύσεις στον Τυρό", ανέφερε αμέσως μετά.

Τέλος δήλωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ξεκαθαρίζοντας όμως πως θα είναι για τελευταία φορά. "Η κάλπη είναι κάλπη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει", σχολίασε για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...