Χιόνια την παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Κοσμά Αρκαδίας (vd)
Ισχυρή χιονόπτωση σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Κοσμά Αρκαδίας, ντύνοντας στα λευκά το χωριό και το ορεινό οδικό δίκτυο. Το χιόνι άρχισε να πυκνώνει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χιονόστρωση σε δρόμους.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνέβαλαν στη γρήγορη συσσώρευση χιονιού, προκαλώντας δυσκολίες στις μετακινήσεις. Για τον λόγο αυτό, μηχανήματα βρίσκονται από νωρίς σε επιφυλακή και επιχειρούν στον καθαρισμό των δρόμων, με στόχο να διατηρηθεί ανοιχτή η πρόσβαση προς και από τον οικισμό.
Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν προσοχή στους οδηγούς, ιδιαίτερα τις βραδινές και πρωινές ώρες, καθώς ο παγετός καθιστά το οδόστρωμα ολισθηρό.
Παρά τις δυσκολίες, το χειμωνιάτικο σκηνικό δημιουργεί μια εντυπωσιακή εικόνα στον Κοσμά Αρκαδίας, με τους κατοίκους να υποδέχονται τη νέα χρονιά μέσα σε ένα καθαρά εορταστικό, λευκό τοπίο.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνής, Αδάμη, Στρίκος και Χασάπης από την Αρκαδία εκλέχτηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ
- Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ οι Αρκάδες Παπαγεωργίου, Κόκκορης και Νικολάου - Οι τελικοί σταυροί!
- Γιώργος Καπλάνης: "Η Γορτυνία χρειάζεται σχέδιο, όχι λογιστική διαχείριση"
- Τα ΕΛΤΑ μεταφέρονται σε ιδιωτικό ταχυδρομικό πρακτορείο του Άστρους - "Θα συνεχίζουν να παρέχονται όλες οι βασικές υπηρεσίες"
- O Καραγκιόζης, έρχεται στη Μεγαλόπολη!






