Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Χορωδία Τυρού στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Διονύσου (εικόνες)!

Η Χορωδία Τυρού στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Διονύσου (εικόνες)!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, που διοργανώθηκε από το Δήμο Διονύσου και τον Ο.Ν.Α.Π. «Ο Θέσπις», το βράδυ του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.
Περισσότερα από 250 παιδιά συμμετείχαν στις 6 χορωδίες που φιλοξενήθηκαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας και τραγούδησαν δημιουργώντας μαγευτικές μουσικές στιγμές σε μία βραδιά που γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και έσφυζε από φρεσκάδα, δημιουργικότητα και μελωδία.
Στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες, του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του κόσμου», του Τυρού Αρκαδίας, του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» που βρίσκεται στον Πειραιά, της Πάρου, «Canto A Tempo» του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας Ημαθίας «Εστία Μουσών» και η Παιδική Χορωδία του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου.
Το μουσικό μέρος εκδήλωσης ξεκίνησε η παιδική χορωδία της «Κιβωτού του Κόσμου» και ακολούθησε η Παιδική Χορωδία Τυρού, που δημιουργήθηκε το 2011 με τη συμβολή των συλλόγων γονέων της περιοχής και με τη συμπαράσταση και τη στήριξη εκπαιδευτικών και δασκάλων εξελίχθηκε σε Σύλλογο Χορωδίας, με την ονομασία Χορωδία Τυρού. Τη μουσική διεύθυνση της Χορωδίας είχε ο κ. Στ. Καρδιόλακας και στο πιάνο συνόδευσε η κ. Ν. Βασιλειάδη. 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...