Menu
RSS
Παρασκευή, 24/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τον Αύγουστο στον οικισμό Λεωνιδίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τον Αύγουστο στον οικισμό Λεωνιδίου
Μετά από σχετική αίτηση του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας συζήτησε και ενέκρινε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την περίοδο από 6/8/2015 ημέρα Πέμπτη έως και 23/8/2015 ημέρα Κυριακή στον οικισμό Λεωνιδίου ως εξής:


1. Μονοδρόμηση με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλεως της οδού Μ. Δούνια, λόγω του εξαιρετικά μικρού πλάτους της εν λόγω οδού καθημερινά για το διάστημα 07:00 – 00:00 (μεσάνυχτα) από την διασταύρωση οικίας Πουτσελά Δημητρίου μέχρι και το τέλος της [πλατεία έναντι μαγαζιού Ηλία Κυρίου (Κάβα)].

2. Μονοδρόμηση οδού Μητροπόλεως με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλεως προς Βασκίνα καθημερινά για το διάστημα 07:00 – 00:00 (μεσάνυχτα) από το ύψος διχάλας φαρμακείου Βαρνάβα μέχρι την διασταύρωση για δρόμο προς Βασκίνα.

3. Μονοδρόμηση οδού Δημάρχου Παναγιώτη Ρέππα με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλεως προς Κοσμά καθημερινά για το διάστημα 07:00 – 00:00 (μεσάνυχτα) από το ύψος διχάλας καφενείου Αλή μέχρι την διασταύρωση για δρόμο προς Βασκίνα (ύψος λίγο μετά τον Ταξιάρχη).

4. Μονοδρόμηση κεντρικής οδού 21ης Ιανουαρίου 1949 με κατεύθυνση προς Κοσμά και γενική απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων καθημερινά για το διάστημα 07:00 – 20:00 από το ύψος καφενείου Γολεγού (Γάλλου) έως και το ύψος καφενείου Αλή.

5. Πεζοδρόμηση για το διάστημα 20:00 έως 00:00 (μεσάνυχτα) από το ύψος του καταστήματος Υγρών Καυσίμων Τροχάνη Β έως και την πλατεία που βρίσκεται έναντι καταστήματος Ηλία Κυρίου (διασταύρωση με οδό Μ Δούνια).

6. Μονοδρόμηση κεντρικής οδού 21ης Ιανουαρίου 1949 με κατεύθυνση προς Κοσμά και γενική απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων καθημερινά για το διάστημα 20:00 –00:00 (μεσάνυχτα) από την πλατεία που βρίσκεται έναντι καταστήματος Ηλία Κυρίου (διασταύρωση με οδό Μ Δούνια), έως και το ύψος καφενείου Αλή

Υπέρ της ανωτέρω αποφάσεως ψήφισε η Πρόεδρος της Δ.Κ. Λεωνιδίου κα Ρουσάλη Ευγενία.

Κατά της ανωτέρω αποφάσεως ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος ο οποίος τάχθηκε υπέρ της πρότασής του η οποία αφορά την μονοδρόμηση για το χρονικό διάστημα δύο έως τριών ημερών γύρω από τις 15 Αυγούστου, από το ύψος του «Τσούχλου» μέχρι το μανάβικο «Ταμπάκου» με κατεύθυνση προς Κοσμά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...