Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσφορές για προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού περιμένουν στο Δήμο Ν. Κυνουρίας

Προσφορές για προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού περιμένουν στο Δήμο Ν. Κυνουρίας
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν, έγγραφες προσφορές για την προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Λεωνιδίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν οι ίδιοι ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς την οικονομική τους προσφορά μέχρι την Πέμπτη 5/11/2015 και ώρα 15:00 στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο, Τ.Κ. 22300, τηλ. 2757360209 τμ. προμηθειών Μανωλάκου Σταυρούλα.
Οι προσφορές θα ανοιχτούν ενώπιον των Αντιδημάρχων Διαμαντή Κωνσταντίνου και Τρούμπα Δημητρίου, του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου Ξερακιά Ιωάννη καθώς και υπαλλήλου του τμήματος προμηθειών της οικονομικής υπηρεσίας την Παρασκευή 6/11/2015 στις 13:00 στην αίθουσα βιβλιοθήκης.
Το έντυπο της προσφοράς που θα κατατεθεί θα πρέπει να είναι το πρότυπο έντυπο οικονομικής προσφοράς του Δήμου Νότιας Κυνουρίας όπως αυτό καθορίζεται στο Παράρτημα Ι.
Οι προσφορές θα πρέπει να καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στο παράρτημα ΙΙ. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες πρέπει να πληρούνται στο ελάχιστο, καθώς και την συμφερότερη τιμή με βάση την συνολική προσφορά.
Η διαδικασία που θα ακολουθήσει για την προμήθεια, είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο, ύστερα από έγγραφη κατάθεση προσφορών.
Θα γίνουν δεκτοί όσοι υποβάλουν προσφορά για όλα τα είδη – και μόνο για αυτά – που αναφέρονται στο έντυπο προσφοράς.
Ο προμηθευτής στον οποίο θα ανατεθεί η προμήθεια θα πρέπει να παραδώσει το ηλεκτρολογικό υλικό στο Λεωνίδιο εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης με δικά του έξοδα αποστολής.
Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας από σήμερα έως και την Πέμπτη 5/11/2015
Ο Δήμαρχος
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...