Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανεξαρτητοποιήθηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας!

Ανεξαρτητοποιήθηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας!
Σήμερα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 8:00 ο δημοτικός σύμβουλος Ξερακιάς Χρήστος ανακοίνωσε, με το αρ.πρωτ 11843/2-11-15 έγγραφό του, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή του ώς ακολούθως:



 Προς  α) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
            β) Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα, θέλω να ανακοινώσω σε εσάς και στα μέλη του Δ.Σ. την αμετάκλητη απόφασή μου να αποχωρήσω από τη δύναμη του πλειοψηφούντος συνδυασμού και να παραμείνω ανεξάρτητο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύεται δυστυχώς από την κάθετη και απόλυτη διαφωνία μου για τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης από πλευράς του κ. Δημάρχου και λοιπών παραγόντων της εκτελεστικής εξουσίας στο Δήμο μας.

Παρόλες τις επανειλημμένες προσπάθειές μου να αποτρέψω και σε άλλες περιπτώσεις να προλάβω διοικητικές και διαχειριστικές ενέργειες, οι οποίες κατά την άποψη μου δεν συνάδουν με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πλειοψηφούντος συνδυασμού αλλά και με τον ορθό και σωστό τρόπο τον οποίο πρέπει να μετέρχεται η κάθε διοίκηση στον λειτουργικό και διαχειριστικό τομέα, αυτό δεν κατέστει δυνατόν.

Παρακαλώ όπως φροντίσετε για την τυπική διαδικασία αποχώρησής μου από τον πλειοψηφούντα συνδυασμό και την γνωστοποίηση με βάση τα όσα ο νόμος προβλέπει της ανεξαρτητοποίησής μου από σήμερα 02 Νοεμβρίου 2015.

Με εκτίμηση,
Ξερακιάς Χρήστος»

(Το κείμενο και η φωτογραφία είναι από το www.leonidion.gr.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...